fbpx

Ready, Set, Goooo!! Ταβέρνα Μαυρίκιος – Τραπέζι για 2

Η στήλη READY, SET, GOOOO!! δοκιμάζει και σας προτείνει τόπους όπου μπορείτε σαν φοιτητές να διασκεδάσετε χωρίς να αδειάσει το πορτοφόλι σας.

Η εισήγηση μας για αυτή την εβδομάδα είναι η Ταβέρνα “Μαυρίκιος” που βρίσκεται στο Καϊμακλί. Η Ταβέρνα  “Μαυρίκιος” βρίσκεται εκεί από το 1993 και οι ιδιοκτήτες λειτουργούν με το ίδιο μεράκι όπως τότε, αφού κύριο μέλημα τους είναι η εξυπηρέτηση και η οικονομική ευκολία του πελάτη. Η προσφορά “9.90 το άτομο – όσο μπορεί να φάει ο καθένας”  αποτελεί ένα ελκυστικό πακέτο για τους φοιτητές που θέλουν να ξεσκάσουν και να περάσουν ωραία.

Διαγωνισμός

Οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας προσφέρουν στην στήλη μας ένα ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ (στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά). Απάντησε στο πιο κάτω Poll και μπες στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 04/06.

ΤΥΧΕΡΗ ΚΛΗΡΩΣΗΣ: ΕΛΕΝΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Περισσότερες Πληροφορίες

Ταβέρνα Μαυρίκιος στο Facebook: Mavrikios Taverna

Τηλέφωνο: 22347008

Φωτογραφικό υλικό από την δική μας επίσκεψη:

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”slideshow” theme_id=”1″ gallery_id=”2″ sort_by=”order” order_by=”asc” slideshow_effect=”fade” slideshow_interval=”5″ slideshow_width=”800″ slideshow_height=”500″ enable_slideshow_autoplay=”0″ enable_slideshow_shuffle=”0″ enable_slideshow_ctrl=”1″ enable_slideshow_filmstrip=”1″ slideshow_filmstrip_height=”90″ slideshow_enable_title=”0″ slideshow_title_position=”top-right” slideshow_enable_description=”0″ slideshow_description_position=”bottom-right” enable_slideshow_music=”0″ slideshow_music_url=”” watermark_type=”none” watermark_link=”http://web-dorado.com”]

[socialpoll id=”2203544″]

Η στήλη READY, SET, GOOOO!! δοκιμάζει και προτείνει επιλογές στα μέτρα των φοιτητών! Αν έχεις και εσύ να προτείνεις κάτι στους συμφοιτητές, σου στείλε τις λεπτομέρειες στο info@studentlife.com.cy.

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending