fbpx

Mήνυμα ελπίδας προς όλους τους φοιτητές!

Σίγουρα όλοι έχουμε βρεθεί σε φοιτητο-παρέες και στο δρόμο της επιστροφής είχαμε την πικρή γεύση της απογοήτευσης, της απαισιοδοξίας. Να σου τερματίζουν τα όνειρα και τις ελπίδες είναι ένα από τα χειρότερα συναισθήματα. Οι νέοι φοιτητές, πλέον βιώνουν τις σπουδές τους ως το εισιτήριο προς την ανεργία.

Quote-Ignore-Laugh-Fight-Win

Είναι βέβαιοι, είμαστε βέβαιοι ότι δεν πρόκειται να δουλέψουμε αυτό που έχουμε σπουδάσει.  Έχουμε πειστεί ότι με το πτυχίο μας, μας προσφέρεται και μια «λαμπρή καριέρα» σε φαστφουντάδικο.  Έχουμε πειστεί ότι η εύρεση μιας εργασίας που να σχετίζεται με τις σπουδές μας είναι πολυτέλεια στις μέρες μας!

power-to-the-people02

Εγώ προτείνω αισιοδοξία! Ο κόσμος μας είναι γεμάτος από μέτριους: μέτριους ανθρώπους και χαρακτήρες, μέτριους επαγγελματίες. Οι σπουδές μας είναι η περίοδος της ζωής μας να διακριθούμε. Να γίνουμε οι καλύτεροι, να ξεχωρίσουμε ανάμεσα στο πλήθος. Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους λέει ένα ρητό και εγώ το πιστεύω ακράδαντα!images
Είναι η ευκαιρία μας να αγωνιστούμε, να προσπαθήσουμε, να κοπιάσουμε. Σίγουρα θα διακριθούμε. Είναι η ευκαιρία σου εσένα και εμένα να παλέψουμε για όσα ονειρευτήκαμε, για όσα ελπίζουμε, για όσα ήπιαμε κάτι βράδια σε μια παραλία. Μπες στο ρινγκ πάλεψε και βγες νικητής! Μην αφήσεις κανένα μέτριο να κάνει τροφή τα όνειρα σου! Άρπαξε την ευκαιρία και φύλαξε την σαν κόρη οφθαλμού! Κρεμάσου από τα χείλη των καθηγητών σου και εκμεταλλεύσου κάθε γνώση που σου προσφέρεται. Καμιά γνώση δεν είναι άχρηστη!

 

Κάνε πρότυπα σου τους καλύτερους και γίνε ένας από αυτούς. Δούλεψε όσο μπορείς και μετά κάνε το μεγάλο βήμα.  Βγες έξω και κυνήγησε το όνειρο!  Σίγουρα κάποιος εκεί έξω θα δει τη σπίθα στα μάτια σου.  Είτε εδώ είτε αλλού.  Μην φοβηθείς να ανοίξεις τα φτερά σου.  Άνοιξε τα μάτια σου και δες τον κόσμο με άλλο μάτι! Όταν μάθεις να πετάς μόνος κανείς δεν μπορεί να σου το στερήσει!!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending