fbpx

Ready, Set, Goooo!! Cafe Δέντρο – 10 Δωροκουπόνια

Η στήλη READY, SET, GOOOO!! δοκιμάζει και σας προτείνει τόπους όπου μπορείτε σαν φοιτητές να διασκεδάσετε χωρίς να αδειάσει το πορτοφόλι σας.

Η εισήγηση μας για αυτή την εβδομάδα είναι το cafe «Δέντρο» που βρίσκεται στην Παλλουριώτισσα. Το cafe «Δέντρο» λειτουργεί από το 2013 και αποτελεί ένα ιδανικό τόπο χαλάρωσης ειδικά για τους φοιτητές οι οποίοι επωφελούνται 50% έκπτωση με την παρουσίαση της φοιτητικής τους ταυτότητας. Ο χώρος ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο στυλ που είναι διαμορφωμένος και διαθέτει ειδικό χώρο για φοιτητές που θέλουν να μελετήσουν. Οι ιδιαίτερα χαμηλές τιμές του μαγαζιού και η ευχάριστη εξυπηρέτηση καθιστούν το cafe «Δέντρο» ως ένα must προορισμό για κάθε φοιτητή.

Διαγωνισμός

Ο ιδιοκτήτης του cafe«Δέντρο» προσφέρει 10 δωροκουπόνια αξίας 5 ευρώ σε 10 τυχερούς της στήλης READY, SET, GOOOO!!. Απάντησε στο πιο κάτω Poll και μπες στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 18/06.

Τυχεροί Διαγωνισμού

Στους τυχερούς έχει σταλεί μέσω Facebook το δωροκουπόνι!

1. Ελένη Γιαννάκη

2. Μαρία Σάββα

3. Άντρεα Κρίτων

4. Κωνσταντίνα Κυπριανού

5. Γιώργος Γιωρκάτζης

6. Σάββια Κασάπη

7. Iωάννα Κωνσταντίνου

8. Βαλάντω Μιχαήλ

9. Αντρέας Λουκά

10. Νάταλυ Αντωνίου

Περισσότερες Πληροφορίες

Cafe«Δέντρο» στο Facebook: Καφέ δέντρο

Τηλέφωνο: 96747555

Φωτογραφικό υλικό από την δική μας επίσκεψη:

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”slideshow” theme_id=”1″ gallery_id=”3″ sort_by=”order” order_by=”asc” slideshow_effect=”fade” slideshow_interval=”5″ slideshow_width=”800″ slideshow_height=”500″ enable_slideshow_autoplay=”0″ enable_slideshow_shuffle=”0″ enable_slideshow_ctrl=”1″ enable_slideshow_filmstrip=”1″ slideshow_filmstrip_height=”90″ slideshow_enable_title=”0″ slideshow_title_position=”top-right” slideshow_enable_description=”0″ slideshow_description_position=”bottom-right” enable_slideshow_music=”0″ slideshow_music_url=”” watermark_type=”none” watermark_link=”http://web-dorado.com”]

 

[socialpoll id=”2204626″]

 

Η στήλη READY, SET, GOOOO!! δοκιμάζει και προτείνει επιλογές στα μέτρα των φοιτητών! Αν έχεις και εσύ να προτείνεις κάτι στους συμφοιτητές, σου στείλε τις λεπτομέρειες στο info@studentlife.com.cy.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending