fbpx

Τρόποι να ξεχωρίζεις στην παραλία αυτό το καλοκαίρι!

Λένε πως “ life’s a beach” (κάπως αλλιώς γραμμένο), αλλά στην πραγματικότητα η άμμος και η θάλασσα έρχεται με τα απαραίτητα αξεσουάρ: μωρά που κλαίνε, ηλικιωμένοι σε μαγιό Speedos… Για έλεγξε τη λίστα για να είσαι cool σε οποιαδήποτε παραλία φέτος.

 

1. Βάλε. Αντηλιακό. Σίγουρα.

Δεν μας απασχολεί αν μαυρίζεις καλύτερα χωρίς αντηλιακό. Μη σκεφτείς αν είναι ακριβό ή όχι. Κανείς, μα ΚΑΝΕΙΣ δεν κάηκε από τον ήλιο και να δείχνει τέλειος. Συν του ότι, ποιος θέλει να καταλήξει σαν μία δερμάτινη βαλίτσα τα επόμενα χρόνια; Σημείωσε ότι η μυρωδιά του φαίρνει το καλοκαίρι όπου κι αν είσαι.

 

2. Αγόρασε μια αδιάβροχη θήκη κινητού

Άμμος + νερό +  iPhone = κλάμα και τεράστιος λογαριασμός. Μια αδιάβροχη θήκη θα τα τακτοποιήσει όλα αυτά, ώστε να βγάλεις τη selfie του κολυμπιού σου χωρίς φόβο. Απλα βεβαιώσου ότι έκλεισες όλα τα φερμουάρ και τις θήκες.

 

3. Συσκευασμένο μεσημεριανό

Ποιος θέλει να πάει σε ένα εστιατόριο στη θάλασσα ή σε ένα  supermarket όταν έχει ένα τουρνουά ρακετών να κερδίσει; Προσεκτικά όμως του τι συσκευάζεις (σκέψου ότι θα ψήνεται σε κάτι βαθμούς Κελσίου). Sandwiches (απέφυγε τη μαγιονέζα), πατατάκια και λίγα φρούτα (μήλα ή σταφύλια) θα κάνουν τη δουλειά.

 

4. Όρισε την περιοχή σου στην παραλία

Μόλις έχει πάει στην παραλία, κάνε φανερό το χώρο σου με έντονα χρώματα στις πετσέτες, μια ομπρέλα (ακόμη και σημαία αν χρειαστεί!). Αν (ή όταν) χάσεις τα πράγματα σου κολυμπώντας στη θάλασσα, θα τα εντοπίσεις στο πι και φι.

 

5. Μουυυσική!

Μη βασίζεσαι στο κινητό σου για μουσική – θα χρειαστείς την μπαταρία σου για κάτι χρησιμότερο, όπως τηλεφωνήματα και μηνύματα. Φέρε φορητά ακουστικά ή ράδιο και θα μας ευχαριστήσεις αργότερα.

 

6. Κρύψε όλα όσα αξίζουν και ότι ακριβό έχεις

Μην αφήσεις τα ακριβά σου πράγματα σε θέαση όταν πας για βουτιά. Καλύτερα, κρύψε τα σε κάτι “πονηρό”, όπως μια φορητή θήκη που μοιάζει με αντηλιακό, ή μια μπουκάλα, ή ακόμη σε ένα κουτί που θα θάψεις στην άμμο, κάτω από μία πετσέτα!

 

7. Φέρε καρέκλα μαζί σου

Οι φορητές καρέκλες είναι οι καλύτερες, επειδή μπορείς να τις μεταφέρεις από ‘δω κι απ’ εκεί. Έξυπνο έτσι;

 

8. Μη ξεχάσεις μία μικρή βούρτσα μαλλιών

Εκτός κι αν θέλεις να κυκλοφορείς τριγύρω σαν να έχεις μια φωλιά πουλιού στο κεφάλι σου, για την υπόλοιπη μέρα. Ειδικά αν έχεις μακριά μαλλιά, είναι απαραίτητη μετά το κολύμπι.

 

9. Α, και τα γυαλιά του ήλιου σου

Είσαι πιο cool, κρύβοντας αν κοιμάσαι ή όχι όταν μιλά ο φίλος σου για το πιο βαρετό θέμα που θα μπορούσες να ακούσεις. Ή να βλέπεις κάτι που περνά και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

 

10. Μη μολύνεις το περιβάλλον όταν φεύγεις

Ειλικρινά, καθόλου cool. Όταν φεύγεις, κάνε το σωστό πράγμα και πέταξε ό,τι άχρηστο έχεις στους ειδικούς καλάθους, “you dirty beach“.

 

Πηγή: studentbeans.com

Και επειδή ξέρουμε ότι πάντα θέλεις να ξεχωρίζεις, διάβασε: Αντικείμενα απαραίτητα όπου κι αν είσαι το καλοκαίρι!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending