fbpx

Αν ήσουν γάτα, τι ράτσα θα ήσουν; Δες και κρίνε!

Έλα τώρα, πες την αλήθεια. Ναι φίλε, σε σένα μιλάω. Δεν έτυχε να περπατάς στο δρόμο, να δεις μια γάτα και να την «στολίσεις» ανάλογα με το πώς σου φάνηκε; και είναι και αυτή η προκατάληψη με τους μαύρους γάτους! Σκέφτηκες όμως ποτέ πως ανάλογα με τον χαρακτήρα σου θα μπορούσε να είσαι και συ ένα από αυτά τα συμπαθέστατα τετράποδα; Ρίξε μια ματιά παρακάτω να βεβαιωθείς.

TurkishVan

Αν είσαι άνθρωπος πιστός, έξυπνος και δραστήριος τότε σίγουρα ανήκεις σε αυτή την κατηγορία. Σου αρέσει να είσαι ανάμεσα σε ανθρώπους αρκεί να μην σου δείχνουν υπερβολική αγάπη και όχι συνέχεια. Σιχαίνεσαι ρε φίλε!!! Βέβαια, σου αρέσει να τρέχεις και η σχέση σου με το νερό είναι σχέση λατρείας!

images

Sphynx

Είσαι σφίγγα εάν είσαι φιλικό άτομο ,αποδέχεσαι τα χάδια, είσαι τόσο κοινωνικός που χαιρετάς όλο τον κόσμο, είσαι πιστός σαν σκυλί (ΟΚ αυτό ακούστηκε κάπως) και κρύβεις μέσα σου ένα παιδί. Έχεις όμως για καμουφλάζ ένα αινιγματικό μούτρο που σου δίνει ένα αέρα μυστηρίου.

images (1)

Singapura

Αν είσαι singapuraσημαίνει πως σε χαρακτηρίζει το «τα καλύτερα αρώματα βρίσκονται στα μικρά μπουκαλάκια». Αυτή η ράτσα χαρακτηρίζεται από το μικρό της μέγεθος ωστόσο θέλουν να βοηθούν τους άλλους σε ότι και αν κάνουν, είναι μέσα  σε όλα, περίεργοι σε σημείο τρέλας με απαλή, ευγενική φωνή και όρεξη για ζωή.

images (2)

Siamese

Αν δεν σου αρέσουν τα παιδιά, προσπέρασε και πήγαινε παρακάτω.  Η συγκεκριμένη γάτα είναι απαιτητική, πάρα πολύ κοινωνική, παιχνιδιάρα, της αρέσει να βρίσκεται σε ζεστά μέρη αλλά είναι και πολύ ομιλητική. Για να μπορείς να ονομάσεις των εαυτό σου γάτα του Σιαμ πρέπει πάντα να έχεις την τελευταία λέξη σε ένα καβγά. Και για να μην ξεχνιόμαστε να αγαπάς τα παιδιά!

max_400_siamese-cat-breed

 

Persian

Έχεις την φήμη του τεμπέλη χωρίς να είσαι. Είσαι ευγενικός σαν άνθρωπος, γλυκός και είσαι λάτρης της συνήθειας, για σένα η ρουτίνα είναι δεύτερη φύση. Αυτό σε κάνει ήρεμο, πάρα πολύ ήσυχο, το μέσο επικοινωνίας σου είναι τα μάτια  με την φωνή σου όποτε και αν βγει από το στόμα σου να είναι μουσική στα αυτιά μας. Η προσοχή είναι για τους άλλους, εσύ ζεις άνετα και μόνος αλλά είσαι πολύ χαρούμενος όταν βλέπεις τον καλύτερο σου φίλο.

images (3)

 

Abyssinian

Ο εξερευνητής. Ότι κινείται σου αποσπά την προσοχή αλλά δεν χάνεις ταυτόχρονα την αφοσίωση σου. Δείχνεις αγάπη σε σημείο να χαρακτηρίζεσαι ως ο «τέλειος σύντροφος». Από τη μια στιγμή στην άλλη και ενώ δείχνεις σοβαρός σαν τον Κάρολο της Αγγλίας μπορείς να μετατραπείς στον Ντένις τον τρομερό. Παράλληλα, απολαμβάνεις να βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο αλλά πρέπει να είσαι το κέντρο της προσοχής. Η ψυχή της παρέας.

psue31

Και τώρα πες μου: βρήκες το γάτο που σου ταιριάζει;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending