fbpx

Τα πιο extreme water sports για το καλοκαίρι του 2014!!

Η επόχη που όλοι περιμέναμε, το καλοκαιράκι έχει φτάσει και οι περισσότερες παράλιες του νησιού είναι σχεδόν καθημερινά κατάμεστες από κόσμο! Οι πιο πολλοί από εμάς προτιμούμε να πάμε στη θάλασσα για κολύμπι ή για ηλιοθεραπεία. Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι που θεωρούν το καλοκαίρι την πιο κατάλληλη εποχή για να δοκιμάσουν τις αντοχές τους στα πιο extreme sports που υπάρχουν. Πιο κάτω θα δούμε τα 5 πιο extreme water sports που μπορούν να ανεβάσουν την ανδρεναλίνη στα ύψη!

 

1) Surfing:

surfing-stimulate_90075-1920x1200

Σίγουρα είναι το πιο διάσημο άθλημα του νερού, όμως είναι και το πιο επικίνδυνο επίσης. Χρείαζονται πολλά μαθήματα και χρόνια εμπειρίας για να κατάφερεις να “δαμάζεις” τα κύματα. Αλλά κακά τα ψέματα, όλοι εντυπωσιαζόμαστε με το πώς κινούνται τόσο ομόρφα στο νερό οι surfers. Είναι απλά εντυπωσιακό!

 

2) Water Skying:

WATER-SKI

Σ’ αυτό το άθλημα όλα εξαρτώνται από το πόσο καλά μπορείς να κρατήσεις την ισορροπία σου. Έναι ένα από τα εύκολα αθλήματα όσο αφορά το νερό και μπορεί να το κάνει σχεδόν οποιοσδήποτε. Φτάνει φυσικά να ξέρει κολύμπι!

 

 

3) Jet-Skiing:

jetskiing

Εντάξει, όταν μιλούμε για water sports και ειδικά στην Κύπρο, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι το Jet-Skiing. Το συγκεκριμένο άθλημα δεν απαίτει πολλές δεξιότητες. Είναι σαν να οδηγείς μοτοσικλέτα μεσα στο νερό!

 

4) Scuba Diving:

Scubadiving

Κάνοντας αυτό το άθλημα μπορείς να ανακαλύψεις τον όμορφο αλλα και επικίνδυνο κόσμο του βυθού. Χρειάζονται βεβαία χρόνια εκπαίδευσεις για να μπορεί κάποιος να αντέξει την πίεση του νερού. Αλλά αν τα καταφέρει, θα έχει την ευκαιρία να δει πράγματα που λίγοι έχουν δει στη ζωή τους!

 

5) Canoeing:

thumb2_canoeing

Το Canoeing είναι ένα από τα “ήσυχα” αθλήματα του νερού. Το Cano είναι βασικά μια μικρή βαρκούλα. Το μόνο που πρέπει να ξέρεις είναι πώς να κάνεις κουπί!

 

Σίγουρα υπάρχουν πολύ περισσότερα αθλήματα του νερού, αλλα κατά τη γνώμη μου αυτά τα 5 είναι τα καλύτερα! Και είναι τυχερός όποιος καταφέρει να τα κάνει και τα 5 στη ζωή του!

 

Μη ξεχάσεις να διαβάσεις και το σχετικό άρθρο: 5 δημιουργικές συνήθειες για τον ελεύθερο σου χρόνο το καλοκαίρι

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending