fbpx

Κομμάτια που όλες πρέπει να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας!

Η μόδα είναι κάτι που αλλάζει συνεχώς και εμείς την ακολουθούμε πιστά.  Συνέπεια, οι γκαρνταρόμπες μας είναι ξεχειλισμένες από στοιβαγμένα ρούχα.  Ρούχα που κάποτε ήταν στη μόδα αλλά τώρα πια όχι, και φυσικά για όλα αυτά έχουμε ξοδέψει μια περιουσία. Ίσως κάποτε να μπορούσαμε να το κάνουμε λόγω αυξημένων οικονομικών πόρων.  Τώρα που τα πράγματα δυσκόλεψαν όμως τι γίνεται; Η λύση είναι μία.  Επένδυσε την γκαρνταρόμπα σου με κομμάτια που είναι συνώνυμα με τη διαχρονική κομψότητα και «ανακούφισε» το πορτοφόλι σου.

 

Μαύρο σακάκι

00a.200x275-130128162915

Κατά προτίμηση να είναι blazer. Μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα, μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες (από μια καφετερία με φίλες μέχρι ένα επαγγελματικό ραντεβού) και είναι πολύ άνετο.

 

Τζιν

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

 

Αναμφίβολα το τζιν είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια μιας γκαρνταρόμπας.  Ταιριάζει σε όλα τα σώματα, όλες τις ηλικίες και φυσικά όλες τις ώρες.  Είναι άνετο, ευκολοφόρετο και πάντα στη μόδα.  Σε βγάζει ασπροπρόσωπο όπου και αν πας.  Επέλεξε, λοιπόν, το τέλειο τζιν.  Φρόντισε να είναι κλασσικό (χωρίς πολλά σκισίματα, έντονες στάμπες, κτλ.) και να κολακεύει το δικό σου σώμα.

 

Μαύρο παντελόνι ή κολάν

11

Συνδυάζεται με όλα σχεδόν ταtopsπου έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου.  Μακριές γκλάμουρους μπλούζες, κοντά sexycroptops, κομψά ή ριχτά πουκάμισα, χρωματιστά εφαρμοστά t-shirtsσυμπληρώνουν κάθε φορά το σύνολό σου. Επέλεξε τι ταιριάζει καλύτερα με την κάθε περίπτωση και…είσαι έτοιμη.

 

Άσπρο μπλουζάκι

1shirt5ways-21

Επέλεξε ένα λευκό topπου να ταιριάζει στο στυλ σου.  Κατά προτίμηση να είναι πουκάμισο.  Ένα λευκό πουκάμισο μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα ρούχα (τζιν, φούστες, παντελόνια).  Επιπλέον, μπορείς τελειοποιήσεις το σύνολό σου προσθέτοντας μια ζώνη, ένα αξεσουάρ ή ένα φουλάρι.

 

Τσάντα

louis vuitton women bag chanel prada luxury handbag hand accessory  brown black white realistic best bags collection set.jpg487a6a19-4c34-40f2-8461-884498daf9aeLarger

Απαραίτητο γυναικείο αξεσουάρ.  Αγόρασε μία τσάντα που να ταιριάζει στο στυλ σου.  Το πιο σημαντικό στοιχείο σε μία τσάντα είναι το χρώμα. Φρόντισε λοιπόν, να μην είναι πολύ έντονο.  Μία μπεζ, μαύρη ή καφέ τσάντα θα ήταν ιδανική ολόχρονα.

 

Κοσμήματα

54-1024x682

Τα κοσμήματα αποτελούν το κερασάκι στην τούρτα. Ολοκληρώνουν….. ή καλύτερα τελειοποιούν το στυλ σου.

 

Μη ξεχάσεις και το σχετικό άρθρο: Ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου με (σχεδόν) 0 σέντ

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending