fbpx

Frederick: Βράβευση των αποφοίτων με τις καλύτερες ακαδημαϊκές επιδόσεις

Κατά τη διάρκεια της φετινής Τελετής Αποφοίτησης του Πανεπιστημίου Frederick που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 25 Ιουνίου, στο ΓΣΠ (Στάδιο Στίβου), έγινε και η απονομή βραβείων στους αποφοίτους των διαφόρων Τμημάτων του Πανεπιστημίου με τις καλύτερες ακαδημαϊκές επιδόσεις στα Τμήματά τους. Τα βραβεία πρόσφεραν διάφοροι οργανισμοί, εταιρείες και ιδιώτες.

Τα βραβεία έχουν απονεμηθεί ως εξής:

–       The Pricewaterhouse Coopers Award: στον Γιάννη Βενέτη, τον απόφοιτο με την καλύτερη ακαδημαϊκή επίδοση στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.

–       The Munetada Horiuchi Memorial Award: στον Τιμόθεο Χριστοδούλου, τον απόφοιτο με την καλύτερη ακαδημαϊκή επίδοση στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.

–       The Institute of Engineering and Technology Award: στον Χρίστο Ηροδότου, τον απόφοιτο με την καλύτερη ακαδημαϊκή επίδοση στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών.

–       The Papadopoulos and Associates Award: στον Σωκράτη Λάμπρου, τον απόφοιτο με την καλύτερη ακαδημαϊκή επίδοση στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών.

–       The Alpha Bank Awardστην Χρυσοβαλάντα Μαυρικίου, μία από τις δύο απόφοιτους με την καλύτερη ακαδημαϊκή επίδοση στο Τμήμα Οικονομικών, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών.

–       The Cyprus Development Bank Awardστον Assad Beainy, έναν από τους δύο απόφοιτους με την καλύτερη ακαδημαϊκή επίδοση στο Τμήμα Οικονομικών, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών.

–       The Interorient Awardστον Σωκράτη Πηλαβάκη, τον απόφοιτο με την καλύτερη ακαδημαϊκή επίδοση στο Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών.

–       The Hellenic Bank Awardστην Στυλιάνα Σπύρου, την απόφοιτο με την καλύτερη ακαδημαϊκή επίδοση στο Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης.

–       The Paschalis Paschalides Memorial Award: στην Αργυρό Παναγιώτου, την απόφοιτο με την καλύτερη ακαδημαϊκή επίδοση στο Τμήμα Δημοσιογραφίας.

–       The Contact Advertising Award: στον Ανδριανό Κυριάκου, τον απόφοιτο με την καλύτερη ακαδημαϊκή επίδοση στο Τμήμα Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών.

–       The Green Dot Award: στη Χριστίνα Νικολάου, την απόφοιτο με την καλύτερη ακαδημαϊκή επίδοση στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη.

–       The Nicosia Municipality Award: στην Ανδρονίκη Μαυρούδη και στην Έλενα Δημητρίου, τις δύο αποφοίτους με την καλύτερη ακαδημαϊκή επίδοση στο Τμήμα Αρχιτεκτονικής.

–       The Cyprus Nursesand Midwives Award: στην Παντελίτσα Δρουσιώτη και στην Κατερίνα Νικολάου, τις δύο αποφοίτους με την καλύτερη ακαδημαϊκή επίδοση στο Τμήμα Νοσηλευτικής.

–       The Eleniand Christos Lyra Memorial Award: στον Χρυσοβαλάντη Κύρκου, τον απόφοιτο με την καλύτερη ακαδημαϊκή επίδοση στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας.

–       The Cyprus Telecommunications Authority Award: (3 βραβεία) στον Τιμόθεο Χριστοδούλου, τον απόφοιτο με την καλύτερη ακαδημαϊκή επίδοση στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, στον Νικόλα Ππελή, τον απόφοιτο με την καλύτερη ακαδημαϊκή επίδοση στο Προπτυχιακό πρόγραμμα Πληροφορικής και στον Kimtai Levin Masis, τον απόφοιτο με την καλύτερη ακαδημαϊκή επίδοση στο Προπτυχιακό πρόγραμμα Μηχανικού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

10263465

10284682

Επιπλέον, κατά την Τελετή αποφοίτησης δόθηκε υποτροφία από το Πανεπιστήμιο Frederick, στον Χρίστο Ηροδότου, τον απόφοιτο με την καλύτερη ακαδημαϊκή επίδοση ανάμεσα σε όλους τους απόφοιτους των προπτυχιακών προγραμμάτων, για να συνεχίσει τις σπουδές του σε Μεταπτυχιακό πρόγραμμα της επιλογής του στο Πανεπιστήμιο. Επίσης, Ανώνυμος Δωρητής πρόσφερε Βραβείο Αριστείας στη Χριστοθέα Στυλιανού, την απόφοιτο με την καλύτερη ακαδημαϊκή επίδοση ανάμεσα σε όλους τους απόφοιτους των μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Πανεπιστημίου.

Τέλος, δόθηκαν σε δύο υφιστάμενους φοιτητές υποτροφίες. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία Lois Builders Ltd, έδωσε και φέτος υποτροφία στη δευτεροετή φοιτητή του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών με την καλύτερη ακαδημαϊκή επίδοση, Αθηνά Αναστασίου, ενώ για ακόμη μια χρονιά η υποτροφία στη μνήμη του Χρίστου Μουζακίτη δόθηκε στην πρωτοετή φοιτήτρια του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας με την καλύτερη ακαδημαϊκή επίδοση, Αναστασία Σουρκούνη.

Το Πανεπιστήμιο ευχαριστεί θερμά όλους τους πιο πάνω οργανισμούς, εταιρείες και ιδιώτες για την ευγενική τους χορηγία.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending