fbpx

CUT: Κατανομή Κενών Θέσεων και Θέσεων στις Ειδικές Κατηγορίες για το ΤΕ.ΠΑ.Κ.

Κενές Θέσεις και Επιλαχόντες

Ανακοινώνεται η κατανομή 144 κενών θέσεων καθώς και 70 θέσεων επιλαχόντων. Στο Τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου δεν υπάρχουν κενές θέσεις, ενώ στο Τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών δεν υπάρχουν ούτε κενές θέσεις ούτε επιλαχόντες. Οι θέσεις επιλαχόντων θα ενεργοποιηθούν με τη σειρά κατάταξης αναλόγως κενών που ενδεχομένως θα προκύψουν μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου 2014 (Γ΄ κατανομή).  Υποβλήθηκαν συνολικά 864 αιτήσεις, το διάστημα από 2 μέχρι 4 Ιουλίου 2014. Στη διαδικασία κατανομής περιλήφθηκαν οι αιτήσεις που πληρούσαν τα καθορισμένα κριτήρια και συγκεκριμένα το κριτήριο της βαθμολογίας (τουλάχιστον 90% του τελευταίου εισακτέου), το κριτήριο των μαθημάτων πρόσβασης όπως καθορίζονται στο πλαίσιο εισδοχής ανά πρόγραμμα, συμμετοχή σε Παγκύπριες Εξετάσεις του 2012-2014 και δυνατότητα άμεσης φοίτησης.

 

Ειδικές Κατηγορίες

Ανακοινώνεται η κατανομή συνολικά 64 θέσεων. Υποβλήθηκαν συνολικά 243 αιτήσεις, το διάστημα από 2 μέχρι 4 Ιουλίου 2014, στις τρεις κατηγορίες όπως φαίνεται πιο κάτω:  Κατηγορία Α, Υποψήφιοι από Οικογένειες με Ειδικές Περιστάσεις (μέχρι 5%): 148 αιτήσεις Κατηγορία Β, Υποψήφιοι με σοβαρά προβλήματα υγείας ή άλλες Σοβαρές Περιστάσεις (μέχρι 6%): 68 αιτήσεις Κατηγορία Γ, Υποψήφιοι άλλων Ειδικών Κατηγοριών (μέχρι 3%): 27 αιτήσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις χρειάστηκε η γνωμάτευση Ιατροσυμβουλίου, όπως προνοούν οι Κανονισμοί και Κανόνες. Αριθμός περιπτώσεων κρίθηκε ότι δεν πληρούσαν τα κριτήρια, σύμφωνα
με γνωμάτευση του Ιατροσυμβουλίου.  Στη διαδικασία κατανομής περιλήφθηκαν οι αιτήσεις υποψηφίων που παρακάθισαν στις Παγκύπριες Εξετάσεις του 2014, είχαν εξεταστεί σε μαθήματα που τους επέτρεπαν πρόσβαση στα Τμήματα προτίμησής τους στο ΤΕΠΑΚ, είχαν γενικό βαθμό πρόσβασης τουλάχιστον 80% της βαθμολογίας του τελευταίου εισακτέου σε κάθε Τμήμα, και πληρούσαν τα καθορισμένα κριτήρια για κάθε κατηγορία.

 

Σε περίπτωση όπου οποιοσδήποτε αιτητής κρίνει ότι έχει γίνει λάθος κατά την αξιολόγηση της αίτησής του, μπορεί να υποβάλει εντός 48 ωρών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, γραπτή και αιτιολογημένα ένσταση, προς τον Προϊστάμενο της ΥΣΦΜ, στο φαξ 25 002756 ή στο studies@cut.ac.cy

Όσοι πέτυχαν θέση μέσω της Κατηγορίας Β (Σοβαρό ιατρικό πρόβλημα) των Ειδικών Κριτηρίων και θα ξεκινήσει η φοίτησή τους τον Σεπτέμβριο του 2014, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με το Γραφείο Συμβουλευτικής στα τηλέφωνα 25002380 ή 25002411 για διευθέτηση συνάντησης προγραμματισμού για το Φθινοπωρινό Εξάμηνο 2014.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Οι εγγραφές όλων των νεοεισερχόμενων φοιτητών που εξασφάλισαν θέση με τη διαδικασία των Κενών Θέσεων ή Ειδικών Κριτήριων θα γίνουν την Τρίτη 29 και Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014 από τις 8:30-13:00, στο Εργαστήριο Η/Υ του κτηρίου «Πολυξένης Λοϊζιάς και Ελένης Αυτόνομου: που βρίσκεται στην οδό Αθηνών (στο χώρο του κτηρίου «Ανδρέας Θεμιστοκλέους: – Κοινοί Χώροι Διδασκαλίας, σύμφωνα με το πιο κάτω πρόγραμμα.  Τονίζεται ότι η ώρα 10:00-11:00 θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση από την Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας.

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014
Εγγραφές Φοιτητών που εξασφάλισαν θέση με τη διαδικασία Κενών Θέσεων και ΕιδικώνΚριτηρίων στα πιο κάτω Τμήματα:

  •  Νοσηλευτικής
  •  Αποκατάστασης (Λογοθεραπεία / Λογοπαθολογία)

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Εγγραφές Φοιτητών που εξασφάλισαν θέση με τη διαδικασία Κενών Θέσεων και Ειδικών Κριτηρίων στα πιο κάτω Τμήματα:

  •  Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογία και Επιστήμης Τροφίμων
  • Επιστήμης και Τεχνολογίας Περιβάλλοντος
  • Διοίκησης Ξενοδοχείων και Τουρισμού
  • Ηλεκτρολόγων Μηχανικών
  • Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής
  •  Μηχανολόγων Μηχανικών και Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών
  •  Πολιτικών Μηχανικών
  • Τοπογράφων Μηχανικών
  •  Εμπορίου, Χρηματοοικονομικών και Ναυτιλίας
  •  Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου
  • Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών (Πολυμέσα)
  •  Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών (Γραφικές Τέχνες)

Οι εισακτέοι φοιτητές παρακαλούνται να ακολουθήσουν προσεκτικά τις οδηγίες που αναφέρονται πιο κάτω:

  •  Μέχρι τη μέρα των εγγραφών κάθε φοιτητής θα πρέπει να προμηθευτεί από το Κέντρο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης του ΤΕΠΑΚ (Γωνία Αθηνών και Ν. Ξιούτα) ή από την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου στη διεύθυνση www.cut.ac.cy/studies το Έντυπο Εγγραφής, το οποίο θα πρέπει να συμπληρώσει και να επικολλήσει στην κατάλληλη θέση μία πρόσφατη φωτογραφία.
  • Ο φοιτητής θα πρέπει να καταθέσει το συμπληρωμένο έντυπο εγγραφής στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και να το μηχανογραφήσει ο ίδιος σε ειδικό λογισμικό πρόγραμμα που θα εγκατασταθεί στους Η/Υ για το σκοπό αυτό.
  • Μαζί με την αίτησή τους, οι φοιτητές θα πρέπει να καταθέσουν: α) Αντίγραφο του απολυτηρίου του σχολείου τους β) Φωτοαντίγραφο της πολιτικής ταυτότητας

Για τα αποτελέσματα και για περισσότερες πληροφορίες ελέξτε τα πιο κάτω επισυναπτώμενα αρχεία.

Ανακοίνωση για Κατανομή Κενών Θέσεων και Ειδικών Κατηγοριών

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α, Κατανομή Κενών Θέσεων και Επιλαχόντες

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β, Κατανομή θέσεων Ειδικών Κατηγοριών

Αίτηση για διαμονή στις Φοιτητικές Εστίες

Πηγή: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending