fbpx

5 τρόποι για να φλερτάρεις καλύτερα!

Πρόσφατα, η Daily Mail, δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με το “σύνδρομο Tinderella“, που αφορούσε την εξάρτηση στις ιστοσελίδες ραντεβού, ώστε να μη μπορείς να πλησιάσεις τον άλλο στην πραγματική ζωή.

Κάποιοι υποστήριξαν πως το online dating φέρνει ανασφάλεια ενώ άλλοι θεωρούν πώς κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν περισσότερη αυτοπεποίθηση στην αργότερα face-to-face επαφή.

the-scientifically-proven-way-to-flirt-better

Το online dating, να πούμε την αλήθεια, βοηθά αρκετά! Ξέρεις αν υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα πριν να δεις τον άλλον από κοντά. Αλλά, αρκετοί είναι εκείνοι που θα προτιμήσουν τα κινητά τους, παρά την πραγματική επικοινωνία εκεί έξω, στέλνοντας emoticons και άπειρα μηνύματα.

Ορίστε κάποια tips που θα σε βοηθήσουν:

1
Άσε μακριά το κινητό σου

Ο λόγος είναι ευνόητος. Κοίτα γύρω σου τον κόσμο. Είναι αρκετά ωραίος πολλές φορές. Κι όχι μόνο το κινητό, αλλά άσε και το tablet και το computer μέσα-μέσα. Ο άντρας/η κοπέλλα στο καφέ θα νιώσει πως δεν έχει την παραμικρή ευκαιρία μαζί σου αν δεν απομακρυνθείς από αυτή τη φωτεινή σου οθόνη.

2
Μη φοβάσαι να μιλήσεις

Ειδικά όταν πρόκειται για face-to-face συνομιλία. Δες και γνώρισε τους ανθρώπους γύρω σου, παρά τους online γνωστούς σου. Το online dating είναι διασκεδαστικό όταν ΔΕΝ είσαι έξω με κόσμο. Τουλάχιστον μπορείς να ελέγξεις τα μηνύματα σου όταν πας προς την τουαλέτα, παρά όταν περιμένεις στη γραμμή για τον καφέ σου.

3
Χαμογέλα

Ένα πραγματικό χαμόγελο –όχι emoticon με άνω και κάτω τελεία και παρένθεση– θα δείξει τη θετική σου διάθεση προς τα έξω και θα επιδράσει στους ανθρώπους γύρω σου. Οι ελεύθεροι και χαρούμενοι άνθρωποι θέλουν να κοινωνικοποιούνται με τους αντίστοιχους χαρούμενους ανθρώπους. Το γεγονός πως χαμογέλασες σε κάποιον που έχει φίλο/η, δεν σημαίνει ότι ξόδεψες το χαμόγελό σου. Απλά του/της έφτιαξες τη μέρα. Είσαι πιο όμορφος/η με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου.

4
Συγκράτησε το (έντονο) βλέμμα

Είναι τέλειο να κοιτάζεις στα μάτια των ανθρώπων, αλλά δεν πρέπει να γίνει έντονο, ώστε να νιώσουν άβολα ή να λάβουν λάθος αίσθηση της επαφής μαζί σου. Συνήθως όλοι ρωτούν: “Γιατί με κοιτάζεις με αυτό τον τρόπο;Η τέχνη: 3 φορές κοιτάγματος είναι αρκετές αν θέλεις να ξέρει ο άλλος πως ενδιαφέρεσαι.

5
Η εξάσκηση σε κάνει καλύτερο/η

Να είσαι ο γεμάτος αυτοπεποίθηση, sexy, χαμογελαστός εαυτός σου γύρω από όλους. Πρέπει να χαμογελάς και να επικοινωνείς με όλους. Θα είναι πιο εύκολο για ‘σένα να βγεις από τη “ζώνη άνεσής” σου με εκείνους που δεν σε ενδιαφέρουν ερωτικά, ώστε να γνωρίσεις κάποιον που πραγματικά θέλεις να φλερτάρεις.

Μια τελευταία συμβουλή:

Κάνε όλα εκείνα που χρειάζεσαι για να νιώσεις καλά, και να περάσεις τη θετική αύρα, σε όσους περισσότερους μπορείς. Όλοι γύρω σου θα το εκτιμήσουν. Εκτός από εκείνους που είναι πολύ απασχολημένοι βλέποντας το κινητό τους! 😉

Δες επίσης: 9 προβλήματα που αντιμετωπίζεις όταν φλερτάρεις

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending