fbpx

10 αποχρώσεις μιας καθημερινής…ΓΥΝΑΙΚΑΣ!

Γυναίκες… αψυχολόγητα πλάσματα! Με διαθέσεις  που αλλάζουν από λεπτό σε λεπτό και συμπεριφορές που θα χρειαστείς υπομονή!

 

No 1:  Πρωινό ξύπνημα

Ούτε που έχεις ιδέα με ποια διάθεση θα ξυπνήσει μια γυναίκα μετά από τον ύπνο. Άλλοτε μ’ένα πλατύ χαμόγελο και άλλοτε με το στόμα να στάζει λεμόνι! Τι να πει κανείς!

Νο 2: Τι θα φορέσω σήμερα!

Όχου βρε παιδάκι μου μπέρδεμα.. Στέκεσαι μπροστά στο ερμάρι εδώ και 20 λεπτά προσπαθώντας να αποφασίσεις το outfit της ημέρας! Η διάθεση σου; Χμμ… για δες …από την μια θέλεις κάτι σε πιο casual φάση κανένα jean, converse και ένα σκέτο μπλουζάκι, από την άλλη θέλεις κανένα φορεματάκι, σκέφτεσαι και κανένα σετ σικάτες φόρμες αλλά έχεις και μια ιδέα για πουκάμισο με παντελόνι κασμίρ κλπ κλπ. Εγώ σε προειδοποίησα πάντως!

Νο 3: Τα μαλλιά μου στην πρίζα!

Σγουρά ή ίσια; Κότσο ή κάτω; Δεν με βοηθάς καθόλου! Και είναι και δυο-τρία τουφάκια που δεν στρώνουν με τίποτα!

Νο 4: Πρωινό ρόφημα!

Άλλοτε τσάι , άλλοτε ζεστός καφές, άλλοτε κρύος και άλλοτε .. ένα χυμό πορτοκάλι! Αυτή η αποφασιστικότητα σου εμένα να ξέρεις… με σκοτώνει!

coffee_vs_tea

 

Νο 5: Στο δρόμο για τη δουλειά

Τέρμα η ένταση στο ραδιόφωνο μπας και ανοίξει το μάτι και φτιάξεις διάθεση …ειδάλλως; Μουρμουράς μόνη σου μες το αυτοκίνητο και σχολιάζεις κάθε τι που περνά από μπροστά σου! Ιδιαίτερα τον τύπο που σταματάει δίπλα σου και χαμογελάει.. α να χαθείς πρωινιάτικα!

Νο 6: Στην δουλειά

Σαν να λέμε  αγκαρεία; Σκας μύτη  με φορεμένο  το πλατύ χαμόγελο σου, περνώντας βιαστικά από τους συναδέλφους σου και προφέροντας ένα χαμηλόφωνο «Καλημέρα» μπαίνεις στο γραφείο σου και αρχίζεις να γκρινιάζεις για τα όσα έχεις να κάνεις σήμερα!  Αααα… Δεν κρατάς καμιά σταθερότητα λέω γω;

Νο 7: Επιστρέφοντας στο σπίτι!

Έχει έρθει η στιγμή να σχολάσεις και ετοιμάζεσαι άρον-άρον να φύγεις χαιρετώντας τους όλους με ένα χαμόγελο πιο πλατύ από το πρωινό (υποψιάζομαι πως αυτό ίσως είναι φυσικό ε δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά μαζί σου…)  και φεύγεις σφαίρα για το σπίτι σκεπτόμενη για το τι θα κάνεις απόψε με ιδέες μπόλικες! Tο θέμα είναι να διαλέξεις σε κάποια φάση …

Νο 8: Στο σπίτι

Μπαίνεις στο σπίτι πετάς τα πράγματα σου όπου φτάσεις βάζεις ένα σετ φόρμες για να χαλαρώσεις και αράζεις στον καναπέ.  Ξαφνικά αισθάνεσαι όλη τη κούραση της μέρας και αποφασίζεις να μείνεις στο σπίτι βλέποντας καμιά ταινία! Τώρα το θέμα είναι με παρέα ή όχι; Εγώ πάντως δε προτείνω γιατί δε βγάζω άκρη μαζί σου!

Νο 9: Ξερή από τη νύστα!

Ξεραίνεσαι στον καναπέ χωρίς να το καταλάβεις και ξυπνάς στα μέσα της νύχτας εκνευρισμένη που δεν πήγες στο κρεβάτι!

Νο 10:  Όνειρα γλυκά!

Επιστρέφεις στο κρεβάτι σου που τόσο πολύ λαχταράς αυτή τη στιγμή και ξαφνικά …. Στριφογυρίζεις γιατί δεν σε παίρνει ο ύπνος! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΘΗΣ ;;;;;;

 

Σίγουρα θα σου φανεί ενδιαφέρον και το άρθρο: 6 συμβουλές που όλες οι γυναίκες δίνουν, αλλά ποτέ δεν ακολουθούν

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending