fbpx

Ενα άρθρο που δεν λέει τίποτα.. ή λέει τα πάντα

Αν δεν σε ενδιαφέρει να μάθεις γνώσεις όπως ότι το φιστίκι είναι όσπριο, ή ότι η ρέγκα καταναλώνεται περισσότερο από  άλλο κάθε ψάρι στον κόσμο τότε συνέχισε να διαβάζεις.

Έχεις διαβάσει ποτέ ένα άρθρο που να μην λέει ουσιαστικά τίποτα; Εγώ χρόνια ψάχνω ένα τέτοιο και ως άτομο με πρόσβαση στα ΜΜΕ πλέον ήρθε η ώρα να δημιουργήσω αυτό το άρθρο με το τίποτα! Έχεις βαρεθεί και εσύ όλες τις άχρηστες γνώσεις και πληροφορίες;

Δεν ξέρω από πού θα αρχίσω και πού θα καταλήξω, αλλά το πρώτο που θέλω να πω και θα ‘θελα να φωνάξω είναι ότι, καλοί μου φίλοι, η ζωή είναι ωραία! Με τα σκαμπανεβάσματα της, τα κλάματα και τα γέλια μέχρι (χμμ..) δακρύων, ωραία είναι. Γι’ αυτό εσείς που κλαίγεστε κοιτάτε να το συνειδητοποιήσετε!

Επίσης θα ήθελα να δηλώσω σε όσους διαβάζουν, ότι αν κάποιος τους αφήσει να περάσουν στο δρόμο, οφείλουν τουλάχιστον να ρίξουν ένα νεύμα οτι τάχα σε ευχαριστούν!

Παράλληλα σε εσάς, φίλοι φοιτητές, θα ήθελα να πω ότι κανείς δεν πέθανε επειδή δεν πέρασε κάποιο μάθημα!

Και ξαναλέω, η ζωή είναι ωραία για όσους δεν το εμπέδωσαν. Επίσης, θα ήθελα να απευθυνθώ σε γονείς η οποίοι λένε: “διαβάζει το παιδί στο δωμάτιο”. ΟΧΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ο κανακάρης σου δεν διαβάζει είναι στο FACEBOOK και γελά με τις βλακείες που γράφω αυτή τη στιγμή στο spotlight!

Επιπρόσθετα, θα ήθελα να πω στους ανθρώπους που παρκάρουν σε παρκινγκ ανάπηρων ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΜΦΑΝΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ,  ότι τους συμπονώ ΤΑΜΑΛΑ (σίγουρα θα έχουν από αυτές που δεν τις βλέπουμε).

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την μητέρα τον πατέρα μου (χαχα αστειεύομαι!)

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending