fbpx

Τα 3 στάδια μιας σχέσης που όλοι έχουν περάσει (χιουμοριστικό version)!

Από το flirt, τα ραντεβού μέχρι την άνεση και τη συνήθεια.. Όλοι τα έχουμε περάσει και τα θυμόμαστε, από την καλή κι απ’ την ανάποδη (!!).

Τι θα λέγατε για μια αναδρομή στα ωραία και τα αστεία στην εξέλιξη κάθε σχέσης;

Για να δούμε αν συμφωνούμε ή όχι.

 

1
Στάδιο πρώτο:

  • Άντρες:  “Για κοίτα με πώς θα τη ρίξω εκείνη στο bar/στο τραπεζάκι“. Ακολουθεί σύντομη περίληψη σε φίλους και κολλητούς. Τι μετρά τελικά; Αν την έριξε ή όχι; Ή μήπως, αν θα είναι κάτι μόνιμο που θα “χαλάσει” την παρέα των κολλητών; Σε αυτό το στάδιο, όλα τα αρσενικά είναι πολιορκητές, λίγο υπερόπτες για τις κατακτήσεις και συνήθως αγωνιούν λίγο περισσότερο από τις γυναίκες = βλέπε μόνιμο (χαζοχαρούμενο) χαμόγελο και ενθουσιασμός!

  • Γυναίκες: Φιλενάδαααα, μάντεψε με ποιο βγαίνω τον τελευταίο καιρό! Δεν θα το πιστέψεις! Ναι, ναι μου έκανε like και ανταλλάξαμε 2-3 κουβέντες στο chat! ΣΙΓΟΥΡΑ είναι τρελός για ‘μένα…” = Το παιδί μπορεί να κάνει τα ίδια με ακόμα 2-3 κοπέλες, αλλά πού μυαλό σε κάθε φυσιολογικό θηλυκό στις μέρες μας;! Η κάθε κοπέλα θα ενθουσιαστεί, αλλά θα το παίζει δύσκολη. Κι αν της το παίξει και ο λεγάμενος, εκεί είναι που θα κολλήσει ακόμη περισσότερο!

2
Στάδιο δεύτερο:

Άντρες: Έχουν προχωρήσει στην επόμενη φάση, αυτή της σχέσης. Ο πρώτος μήνας “της δοκιμασίας” περνά κάπως παράξενα, μιας και μαθαίνουν και τα στραβά της “τέλειας” κοπέλας τους. Θα αναγκαστούν να μιλούν με τα γνωστά: “μωρό μου, αγάπη μου” αλλά και τα πιο χαζά και κουφά που θα επιθυμεί η τυχερή δίπλα τους, όπως: “ζουζουνάκι, μπου-μπου, πάππι (από το αγάπη)” και πολλά άλλα. Κάπως έτσι, θα μπουν σιγά-σιγά σε μια ρουτίνα που θα πρέπει να ανέχονται νεύρα, υστερίες, παράπονα, ζήλιες κ.ά. ΑΛΛΑ κατά τ’ άλλα, τα ανέχονται ΟΛΑ (έχουν κι άλλη επιλογή οι καημένοι;!)

Γυναίκες: Στην αρχή είναι λίγο διστακτικές.. Δύσκολες ας το πούμε. Αλλά έτσι και αφεθούν, σημαίνει πως απλά περνούν ΤΕΛΕΙΑ. Εδώ έρχονται οι ασταμάτητες φωτογραφίες, οι αφιερώσεις, οι γνωριμίες και οι συστάσεις σε οποιονδήποτε γνωστό και άγνωστο τους για το νέο τους αμόρε.  Βασικά, θέλουν όλος ο κόσμος να μάθει πως είναι σε μια νέα και υπέροχη –κατ’ αυτέςσχέση. Θέλουν να κάνουν τα πάντα με το φίλο τους, να είναι συνεχώς μαζί, να τους κάνει όλα τα χατίρια και φυσικά να μη ξεχνούν να είναι καλύτεροι κάθε μέρα (αν είναι ποτέ αυτό εφικτό).

3
Στάδιο τρίτο:

Άντρες: Αυτό είναι το κρίσιμο στάδιο μιας σχέσης. Εδώ έρχεται η δύναμη της συνήθειας και της άνεσης. Το κάθε αρσενικό δεν θα ντρέπεται πλέον μαζί με την κοπέλα του, θα της λέει τα πάντα – ακόμα κι αν αυτά είναι τα πιο άκυρα και ανούσια. Θα τη βλέπει όπως ένα έξτρα κολλητό του φίλο, σε σημείο που η εξοικείωση θα την κάνει να νιώσει καλύτερα ή χειρότερα. Κάπου εδώ όλοι έχουν σκεφτεί πώς βλέπουν τη φίλη τους, σοβαρά ή όχι.

what-are-the-best-things-about-fall-1292639758-oct-4-2012-1-600x400

Γυναίκες: Η κάθε κοπέλα πάει πακέτο με το αγόρι της. ΠΑΝΤΟΥ όμως, σε σημείο που όλοι παραξενεύονται αν δεν τους δουν μαζί κάπου. “Πού τον άφησες τον λεγάμενο;” ή “Μα πώς και δεν είσαι με τον …;” είναι οι πιο συχνές αντιδράσεις. Πλέον νιώθει άνετα με το αγόρι της, σε σημείο που δεν θα σκεφτεί τι θα του πει, πόσο θα φωνάξει, ή πόσο αναίσθητη θα έχει γίνει. “Μα γιατί δεν το θυμάσαι αυτό;” “Μόνο εγώ προσπαθώ τελοσπάντων;” “Άντε μωράκι μου, γίνεται να πάμε εκεί/στους τάδε;” = Mix αντιδράσεις δηλαδή, που δεν ξέρει τι της γίνεται πολλές φορές. Πάλι, αυτό το στάδιο είναι κρίσιμο, μιας και θα καθορίσει αν η ρουτίνα έγινε για καλό ή για να τελειώσει η σχέση.

Εσύ σε ποιο στάδιο είσαι;

Δες επίσης: Η εξέλιξη της σχέσης ενός ζευγαριού στο χρόνο

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending