fbpx

Εκμεταλλεύτηκε την έδρα το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Στον δεύτερο αγώνα για το Παγκύπριο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και επικράτησε με 3 – 1 σετ της ομάδας του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Στο 1ο σετ και 2ο σετ οι ομάδες μοιράζονταν πόντους και εντυπώσεις. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου επικράτησε στο 1ο σετ με 25 – 22 με το Ευρωπαϊκό να ισοφαρίζει με 25 – 20 στο 2ο σετ.

Η ανεβασμένη διάθεση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου από την αρχή μέχρι το τέλος έδωσε στην ομάδα και το 3ο σετ στο οποίο επικράτησαν με 25 -15.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανέβασε ρυθμούς στο 4ο σετ όμως το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο στάθηκε πιο αποτελεσματικό και πήρε την νίκη και συνάμα το παιχνίδι με 25 – 20.

Οι 30 περίπου φίλοι της ομάδας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου έδωσαν την δική τους βοήθεια στην ομάδα εμψυχώνοντας τους πετοσφαιριστές της ομάδας τους και γιουχαΐζοντας την αντίπαλη ομάδα.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Αναγνωστόπουλος Ι, Χ’’Θωμά Π, Χαραλάμπους Χ, Narbomef E, Αλεξανδρίδης Δ, Αβερκίου Μ, Μπεντενιώτης Β, Αγαθοκλέους Α, Τσιωλής Ν, Μαυρίδης Γ, Καφιζάς Α, Κωνσταντίνου Γ.

EUC - TEAM

 

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μηνά Ι, Κωνσταντίνου Σ, Ηρακλέους Σ, Καραγιάννης Α, Μουστάκας Δ, Απλητζιώτης Χ, Καζινόπουλος Μ.

UCY - TEAM

 

Φωτογραφικό Υλικό:

EUC - UCY 1

EUC - UCY 2

EUC - UCY 3

EUC - UCY 4

EUC - UCY 5

EUC - UCY 6

EUC - UCY 7

EUC - UCY 8

EUC - UCY 9

EUC - UCY 10

EUC - UCY 11

EUC - UCY 12

EUC - UCY 13

EUC - UCY 14

EUC - UCY 15

EUC - UCY 16

 

1
To StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πέτυχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending