fbpx

Επιτυχία σημείωσε η πρώτη εκδήλωση του Cyprus Youth DiplomaCY με θέμα: «Νέοι και Διπλωματία»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση του Cyprus Youth DiplomaCY με θέμα: «Νέοι και Διπλωματία», με τη συμμετοχή πέραν των 60 ατόμων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 2014 στην αίθουσα «Σπηλιές» στο Πάρκο Ακροπόλεως στη Λευκωσία.

Το άνοιγμα της εκδήλωσης έγινε από την Ιωάννα Δημοσθένους, Πρόεδρο του Cyprus Youth DiplomaCY, η οποία παρέθεσε ομιλία για την πρωτοβουλία σύστασης της ομάδας, τους μελλοντικούς στόχους και δράσεις καθώς και πως μπορούν να εγγραφούν νέα μέλη. Επίσης έγινε παρουσίαση της ομάδας νέων που συμμετείχαν στην δημιουργία της πρωτοβουλίας αυτής.

Επίσημοι ομιλητές στην εκδήλωση ήταν οι Δρ Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή, τέως Υπουργός Εξωτερικών και κ. Χάρης Χρυσοστόμου, μέλος της Διπλωματικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών, οι οποίοι χαιρέτισαν την πρωτοβουλία του Cyprus Youth DiplomaCY και μίλησαν για την δική τους προσωπική εμπειρία στο χώρο της Διπλωματίας και των Διεθνών Σχέσεων.

Οι συμμετέχοντες είχαν επίσης την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα προς τους ομιλητές και να συζητήσουν μαζί τους στην δεξίωση που ακολούθησε.

Η εκδήλωση τέθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Στροβόλου. Χορηγοί ήταν το Jack’s Pizza house και η εταιρεία ETAPOL.

Το Cyprus Youth DiplomaCY είναι μια πολιτικά ουδέτερη πρωτοβουλία νέων με στόχο να ενδιαφερθούν οι νέοι της Κύπρου για τα κοινά, αλλά και να ακουστεί η άποψη των νέων της Κύπρου σε θέματα διπλωματίας, διεθνών σχέσεων και πολιτικής για ζητήματα που τους επηρεάζουν είτε άμεσα είτε έμμεσα.

Το Cyprus Youth DiplomaCY επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τους ομιλητές για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης, όπως επίσης και όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή τους με ερωτήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για το Cyprus Youth DiplomaCY θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.cyprusyouthdiplomacy.com. Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση στην σελίδα του Cyprus Youth DiplomaCY στο facebook.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending