fbpx

5 άβολες καταστάσεις που δεν αντέχονται με τίποτα!

Grey’s Anatomy: Δένεται κόμπος το στομάχι, κάθε φορά που ο Ντέρεκ βρισκόταν μόνος με την Μέρεντιθ στο ασανσέρ. Και αυτό, όχι τόσο γιατί έκανε την μεταξύ τους πλοκή ακόμα πιο ενδιαφέρουσα (εντάξει λίγο το έκανε), όσο γιατί ένιωθα άβολα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονταν.

Καλά θα μου πεις, πως όταν ήταν στα καλά τους και έπεφταν φιλιά και αγκαλιές περνούσαν μια χαρά, γιατί να νιώθεις άβολα, χαζή είσαι; Θα σου εξηγήσω γιατί. Γιατί και μόνο η σκέψη του να βρίσκεσαι σε έναν τόσο μικρό χώρο μόνη με κάποιον που του αρέσεις και είναι 100% συγκεντρωμένος σε εσένα εκείνη τη στιγμή είναι Α Β Ο Λ Ο. Παγώνεις, δεν ξέρεις τι να πεις, κοιτάς τα παπούτσια σου ή επικεντρώνεσαι στην βρώμικη γωνία μετρώντας τα δευτερόλεπτα που περνάνε, ενώ εκείνος σε κοιτάει εξονυχιστικά.

Φυσικά δεν γινόταν να μην ερευνήσω τι άλλο μας κάνει να θέλουμε να κρυφτούμε έτσι·

 

1. Το small talk με άτομο που πετυχαίνεις τυχαία στο δρόμο

Περπατάς αμέριμνος στο δρόμο και ξαφνικά βλέπεις ένα X άτομο μπροστά σου που έχεις να δεις, ούτε θυμάσαι από πότε. Φυσικά αυτό το άτομο έχει όρεξη για κουβέντα. Στη μέση του δρόμου. Ενώ περνάνε δίπλα σας άγνωστοι. Θέλει ντε και καλά να σου πει εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή κάτι που του συνέβη. Εσύ το μόνο που θέλεις είναι να φύγεις τρέχοντας γιατί πραγματικά ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!

 

2. Το να πηγαίνεις σε party όπου έχεις μόνο έναν γνωστό


Φτάνεις. Κοιτάς την πόρτα. Παίρνεις βαθιά ανάσα και τηλεφωνείς στο φίλο σου για να έρθει να σε μαζέψει. Δεν απαντάει. Μπαίνεις ΜΟΝΟΣ/Η. Άγνωστος κόσμος σε κοιτάει και αναρωτιέται ποιος είσαι. Θες να κρυφτείς. Εντοπίζεις το φίλο σου και ξεφυσάς από ανακούφιση. Περνάς το μισό βράδυ σε μια άκρη πίνοντας το ποτό σου, ενώ κοιτάς τους πάντες με απορία περιμένοντας απλά την ώρα που θα φύγεις.

 

3. Ασανσέρ. Με άγνωστο κόσμο ή με αυτόν/ή που σου αρέσει.

Να μην τα ξαναλέω· μικρός χώρος, άγνωστος κόσμος σε απόσταση αναπνοής γύρω σου, άβολο eye contact, δευτερόλεπτα που κυλάνε βασανιστικά αργά. *κάνει αέρα να ηρεμήσει*

 

4. Eye contact.


Το να κοιτάς κάποιον στα μάτια χωρίς να σκέφτεσαι όλη την ώρα “δεν μπορώ να τον κοιτάω άλλο στα μάτια, θα τον κοιτάξω ανάμεσα στα φρύδια· όχι έτσι θα φανώ αλλήθωρος/η, να κοιτάξω λίγο το κινητό; όχι έτσι θα φανώ αγενής, κλπ” πρέπει να θεωρηθεί ολυμπιακό άθλημα. Αν είναι μάλιστα κάποιος/α που σου αρέσει, τα πιάσαμε τα λεφτά μας. Κοιτάς ΠΑΝΤΟΥ, εκτός από αυτόν/ή γιατί απλά δεν μπορείς να διαχειριστείς το direct eye contact χωρίς να κοκκινήσεις.

5. Όταν σε βγάζουν φωτογραφία!

Αν υπάρχει κάτι που θαυμάζω απεριόριστα σε μερικούς ανθρώπους είναι το γεγονός ότι νιώθουν άνετα μπροστά στο φακό. Γιατί προσωπικά, εκείνη τη στιγμή που η κάμερα γυρνάει πάνω μας, όλες οι συμβουλές της Tyra Banks, από το America’s next top model, σβήνονται από το μυαλό μας.

Η όποια προσπάθεια για cute και σέξι χαμόγελο μοιάζει κάπως έτσι:

Και στο τέλος καταλήγουμε να βγαίνουμε με τα μάτια γουρλωμένα και πιο άβολος/η από ποτέ.

anigif_enhanced-19568-1391463041-3_preview

Πηγή: cosmopolitan.philenews.com

Για περισσότερες άβολες καταστάσεις που όλοι έχουμε ζήσει, διάβασε: Τι να κάνετε σε 7 άβολες καταστάσεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending