fbpx

UNI SPORTS: Νίκη και 2η θέση για το Ευρωπαικό (PHOTOS)

Στον αγώνα που έκλεισε την σεζόν για το Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Πετόσφαιρας Ανδρών το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου επικράτησε του  Frederick University με 3-1 σετ καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση πληρώνοντας ουσιαστικά την ήττα στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Στο πρώτο σετ, το Ευρωπαϊκό μπήκε από την αρχή μπροστά, παίρνοντας προβάδισμα μέχρι και 7 πόντους (16-9) και παρότι προς το τέλος χαλάρωσε επιτρέποντας στο Frederick να ξαναμπεί στο παιχνίδι πήρε τελικά το σετ με 25-18.

Στο δεύτερο σετ, οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο στα αρχικά στάδια. Το Ευρωπαϊκό πήρε το προβάδισμα (9-7) και απο’κει και πέρα δεν το έχασε ποτέ κάνοντας το 2-0 σετ (25-19).

Στο τρίτο σετ το Frederick μπήκε αποφασισμένο να πουλήσει ακριβά το τομάρι του. Πήρε από την αρχή το προβάδισμα (4-6) και παρα την προσπάθεια που έκανε το Ευρωπαϊκό να αντεπιτεθεί, γυρίζοντας το σετ (15-14), οι πετοσφαιριστές του Frederick έδειξαν αποφασισμένοι να εκμεταλλευτούν τα πολλά λάθη του Ευρωπαϊκού και να μείνουν στο παιχνίδι. Παίζοντας παθιασμένα κατάφεραν να πάρουν τελικά το σετ (25-27).

Σ’αυτό το σημείο, οι πετοσφαιριστές του Ευρωπαϊκού αποφάσισαν να μην αφήσουν το παιχνίδι να τους φύγει μέσα από τα χέρια. Παρότι το Frederick μπήκε δυνατά παίρνοντας το προβάδισμα (3-5) το Ευρωπαϊκό βελτίωσε την υποδοχή του και πήρε το σετ και το παιχνίδι (25-22).

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Αναγνωστόπουλος Ι, Χ’’Θωμά Π, Χαραλάμπους Χ, Narbomef E, Αλεξανδρίδης Δ, Αβερκίου Μ, Μπεντενιώτης Β, Αγαθοκλέους Α, Τσιωλής Ν, Μαυρίδης Γ, Καφιζάς Α, Κωνσταντίνου Γ.

EUC VOLLEY TEAM MEN

Frederick University: Νικοδήμου Α, Σταύρου Χ, Δημητρίου Ν, Θεοφίλου Δ, Ιερίδης Γ, Ιγνατίου Α, Ζαχαρία Κ, Καλαφάτης Κ, Οικονομίδης Α, Πατίχης Ν, Σάββα Σ.

FREDERICK VOLLEY TEAM MEN

Φωτογραφικό Υλικό:

EUC VS FREDERICK VOLLEY MEN 1

EUC VS FREDERICK VOLLEY MEN 2

EUC VS FREDERICK VOLLEY MEN 3

EUC VS FREDERICK VOLLEY MEN 4

EUC VS FREDERICK VOLLEY MEN 7

EUC VS FREDERICK VOLLEY MEN 8

EUC VS FREDERICK VOLLEY MEN 9

EUC VS FREDERICK VOLLEY MEN 11

EUC VS FREDERICK VOLLEY MEN 12

EUC VS FREDERICK VOLLEY MEN 13

EUC VS FREDERICK VOLLEY MEN 14

EUC VS FREDERICK VOLLEY MEN 18

EUC VS FREDERICK VOLLEY MEN 19

EUC VS FREDERICK VOLLEY MEN 20

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending