fbpx

3 λόγοι για να θέσεις τους στόχους για τη νέα χρονιά ΣΗΜΕΡΑ!

Πλησιάζει αυτή η εποχή του χρόνου που όλοι μας γεμίζουμε ελπίδες, θετικότητα και θέτουμε νέους στόχους στη ζωή μας. Σύμφωνα με έρευνες, το 45% των ανθρώπων υπόσχονται τη νέα χρονιά “να ζουν τη ζωή τους στο έπακρο“. Γιατί όμως να περιμένεις για την πολυπόθητη νέα σου αρχή;

Μάθε γιατί δεν πρέπει να περιμένεις, αλλά να δράσεις τώρα!

 

1. Μια νέα αρχή δεν καθορίζεται από συγκεκριμένες ημερομηνίες

PicMonkey Collage2

Μπορείς να κάνεις νέο ξεκίνημα κάθε μέρα της ζωής σου. Μπορείς να κάνεις λάθη, να μετανιώνεις, να αλλάζεις κάθε στιγμή, οποιαδήποτε μέρα και ώρα. Με έναν μόνο όρονα μην μένεις στάσιμος, να γίνεσαι καλύτερος! Η άποψη να περιμένεις την 01/01/20ΧΧ, για να αλλάξεις τη ζωή σου ανήκει στο ίδιο σκεπτικό με το “από αύριο αρχίζω δίαιτα“, “από Σεπτέμβρη αρχίζω γυμναστήριο(από Δευτέρα θα πάψω να καπνίζω που λέει και ο Κιάμος!). Η αποτυχία είναι-με μαθηματική ακρίβεια-δεδομένη!

 

2. Δεν θα υπάρξει ποτέ η “σωστή στιγμή”

city-winter-tree-lights-christmas-bokeh-photo-wallpaper-2560x1600

Ίσως να μην νιώσεις ποτέ έτοιμος/η για το επόμενο βήμα, αφού πάντα θα ψάχνεις για δικαιολογίες ή ελαφρυντικά, για να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή. Αν δεν νιώθεις έτοιμος τώρα τι σε κάνει να πιστεύεις οτι θα νιώσεις την 1η Ιανουαρίου; Κάποιες φορές all it takes is just a little bit of faith.

 

Δες: Tips για να πετυχαίνετε ΠΑΝΤΑ τους στόχους σας!

 

3.  Αν αρχίσεις έγκαιρα θα είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά

tumblr_mvpi78SRFz1ssqam8o1_1280

Μην το βλέπεις ανταγωνιστικά. Ο μόνος σου εχθρός είναι ο εαυτός σου. Το ζήτημα είναι πώς θα τον κάνεις τον καλύτερό σου φίλο. Αν αρχίσεις τώρα να αλλάζεις ό,τι δε σε ικανοποιεί στη ζωή σου θα υποδεχτείς το νέο χρόνο με σιγουριά, θετικές προοπτικές και περισσότερη σοφία.

 

 

Υ.Γ. Be the best version of you! Καλή δημιουργική χρονιά! 🙂

 

Δες επίσης: Ώρα για επιτυχίες ξεκινώντας από σήμερα με τα σημαντικότερα tips!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending