fbpx

Ο Άγιος Βασίλης αποκλειστικά στο StudentLife!

Ο γνωστός σε όλους μας Άγιος Βασίλης έχει την τιμητική του αυτές τις μέρες και εμείς επικοινωνήσαμε μαζί του για μια αποκλειστική συνέντευξη.


Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, πες μας λίγα λόγια για την ιστορία σου και για το ποιος είσαι.

Καταρχάς, νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία για αυτή την συνέντευξη. Ο λόγος είναι ότι κάποτε πρέπει να ξεκαθαριστεί το ποιος είμαι. Δεν ξέρω γιατί αποφασίσατε να με αποκαλείτε Άγιο Βασίλη, αφού το όνομα μου είναι Άγιος Νικόλαος. Οφείλω να παραδεχτώ ότι έτσι με αποκαλείτε μόνο στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Έχω αρκετά παρατσούκλια, όπως Santa Claus (από το λατινικό Sanctus Nicolaus), Santa, Πατέρας των Χριστουγέννων (Father Christmas), αλλά εσείς προτιμήσατε να το αλλάξετε σε Άγιο Βασίλη. Κοίταξε, δεν το παίρνω και πολύ προσωπικά, γιατί βλέπω την όλη κατάσταση τι γίνεται σε αυτές τις δύο χώρες και λέω “καλά αυτό με πείραξε τώρα; Αυτοί αφήνουν 10 άτομα να τους καταστρέφουν, το όνομά μου θα ξέρουν σωστά;” Λοιπόν, για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, είμαι ο Άγιος Νικόλαος και γιορτάζω σαν Άγιος των Χριστουγέννων εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Συνήθιζα να αφήνω κέρματα σε αυτούς που έρχονταν σε εμένα για βοήθεια και αγαπούσα τα μικρά παιδιά. Έτσι, κάθε χρόνο γιορτάζω την περίοδο των Χριστουγέννων.


buff-santa
Τι ζήτησαν φέτος οι Κύπριοι από τον Άγιο Βασίλη – Νικόλαο;

Φέτος σκέφτομαι να δημιουργήσω ένα μεγάλο σύστημα μετρό στην Κύπρο, αφού το δώρο που ζήτησαν οι περισσότεροι ήταν αδύνατο να δοθεί. Βασικά όλοι ζητούσαν 2 πράγματα:

  1. Να χτιστεί ένα σύστημα μετρό που να καλύπτει όλη την Κύπρο, ακόμη και στα «Κοτσιηνοχώρκα» όπως μου έγραφαν ή
  2. Να δώσω καθαρούς και αμερόληπτους πολιτικούς. Ε όπως καταλαβαίνεις ήδη ξεκίνησα να γυρεύω εργοληπτική εταιρεία για την κατασκευή του μετρό!


Ποιο είναι το πιο ωραίο στην δουλειά του Άγιου Βασίλη;

Το πιο ωραίο είναι η χαρά που νοιώθουν οι άνθρωποι όταν παίρνουν τα δώρα τους. Φυσικά, πλέον αυτά έχουν αλλάξει, κάπως αφού επικρατεί μια ανικανοποίητη ανάγκη από τους ανθρώπους να παίρνουν όλο και περισσότερα από αυτά που μπορεί κάποιος να τους προσφέρει. Η εποχή που τα δώρα συμβόλιζαν την αγάπη και δεν μετριόταν τόσο η χρηματική τους αξία πέρασε, και πλέον η χρηματική αξία, όλος παραδόξως, συμβολίζει το μέγεθος της αγάπης.

Επίσης, ένα ακόμα ωραίο πράγμα στην δουλειά μου είναι τα κεράσματα που μου αφήνουν (όσοι θυμούνται πλέον).

realitywhamondjerky


Οι άνθρωποι τείνουν να μην πιστεύουν πλέον στον Άγιο Βασίλη. Πού οφείλεται αυτό;

Κυρίως στο ότι σταμάτησαν να πιστεύουν σε πάρα πολλές αξίες. Εδώ οι άνθρωποι σιγά σιγά χάνουν την πίστη τους στην ίδια τους την φυλή, πώς μπορούν να πιστεύουν σε εμένα; Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι γυρεύουν την ευτυχία σε μέρη που δεν μπορούν να την βρουν και έτσι απογοητεύονται. Δεν τους αναγκάζει κανένας να πιστεύουν σε εμένα και εντούτοις κάποιοι πολεμούν την εικόνα μου.

Έχω κατηγορηθεί ότι είμαι ένα προϊόν για να πλουτίζουν οι λίγοι και να παραμυθιάζονται οι πολλοί. Είμαι.

Εφόσον με χρησιμοποιούν έτσι και με πλασάρουν έτσι, τότε έτσι είμαι. Αν όμως οι πολλοί με δουν διαφορετικά, τότε αυτό θα αλλάξει. Οι αξίες και οι κανόνες είναι εκεί. Το θέμα είναι πώς τους διαχειρίζεται ο καθένας. Είναι σαν ένα λογοτεχνικό βιβλίο. Η ιστορία είναι πάντα η ίδια, απλώς αλλάζει ο αναγνώστης και ξεκινά μια νέα ιστορία μέσα από τις ίδιες ακριβώς λέξεις. Μπορώ να υπάρξω σαν μορφή σε ένα άγαλμα φτιαγμένο από χρυσάφι και σε μια κόλλα χαρτί. Ποια είναι η διαφορά; Καμία απολύτως. Οπόταν δεν είναι ανάγκη κάποιος να αγοράσει το χρυσό αγαλματίδιο μου για να με νιώσει. Μπορεί απλά να δει την ζωγραφιά στο χαρτί.

Δες: 3 λόγοι για να θέσεις τους στόχους για τη νέα χρονιά ΣΗΜΕΡΑ!


Τα ξωτικά όντως είναι μικρά με μυτερά αυτιά;

Τα ξωτικά μου θεωρούνται παράξενα και διαφορετικά γιατί δεν κάνουν διακρίσεις.

Είναι κοντά, ψηλά, χοντρά, λεπτά, έγχρωμα, άσπρα, ασιατικά και δεν κάνουν καμία διάκριση. Αυτή είναι η μόνη διαφορά από τους κανονικούς ανθρώπους και για αυτό ο κόσμος τα θεωρεί παράξενα.

Στον δικό μας τον κόσμο όλοι είναι ίσοι και κανένας δεν έχει δικαίωμα να εκμεταλλεύεται ή να μειώνει τον άλλον για τα διάφορα εξωτερικά και εσωτερικά χαρακτηριστικά του. Στους ανθρώπους αυτό φαντάζει ως ένας πολύ επικίνδυνος κόσμος και έτσι επινόησαν τη μορφή που τους έδωσαν.

Jenny+McCarthy+dresses+sexy+Santa+attend+ABC+KNyC81bj8qql


Μένεις μόνιμα στον Βόρειο Πόλο;

Όπως όλες οι αξίες, ζω ανάμεσα στον κόσμο, αλλά η απόσταση μου από τις αξίες του κόσμου, φαντάζουν λες και ζω στον Βόρειο Πόλο. Τα πνεύματα των Χριστουγέννων και της αγάπης δεν είναι τόσο κοντά όσο θα ήθελαν. Οι άνθρωποι επαναπροσδιόρισαν την αξία μας και πλέον δεν ζούμε στις καρδιές τους αλλά τόσο μακριά όσο είναι και ο Βόρειος Πόλος.


Άγιε Βασίλη ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που έκανες;

Άφησα τον Ρούντολφ να με οδηγεί στα σπίτια των ανθρώπων και αυτό μου στοίχησε πολύ. Γιατί βλέπεις η μύτη του δεν είναι κόκκινη τυχαία. Έχει μια αδυναμία στο κρασί ο άτιμος και χάνει το δρόμο!

download


Κάποια συμβουλή για τους ανθρώπους γενικότερα;

Η συμβουλή μου είναι να αποκαταστήσουν την πίστη τους. Όχι σε ‘μένα. Αλλά στους εαυτούς τους και στην ανθρωπότητα γενικότερα. Η ανθρωπιά δυστυχώς είναι ένα προνόμιο που το βλέπετε σαν δεδομένο, ενώ δεν είναι.

Θέλετε να κάνετε το πιο ωραίο δώρο για φέτος; Μιλήστε με κάποιο που τσακωθήκατε ή έχετε καιρό να μιλήσετε και πέστε του ένα συγγνώμη, ένα ευχαριστώ, ένα σε αγαπώ.

Δεν σας στοιχίζει κάτι και επίσης θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.


ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!

Δες επίσης: Η Μακαρίου ως “Λεωφόρος Χριστουγέννων”: Expectations Vs. Reality!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending