fbpx

Minus One: Πανέτοιμοι υποψήφιοι για να μας εκπροσωπήσουν στη Eurovision 2015 (βίντεο)!

Ένα από τα καλύτερα ανερχόμενα rock συγκροτήματα της Κύπρου. Έχουν αποδείξει συχνά πως η θέληση μαζί με το ταλέντο κάνουν θαύματα. Ειδικά στην περίπτωση τους, που προκρίθηκαν στον τελικό επιλογής του κυπριακού εκπρόσωπου για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2015.

Εκτός από εμάς, ομόφωνοι και οι 4 κριτές του διαγωνισμού που διεξάγεται στο κανάλι του ΡΙΚ, εντυπωσιάστηκαν από την παρουσία τους. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου, που γνώριζαν το συγκρότημα προ-Eurovision-εποχής.

 

Δες: Minus One: Το επίπεδό τους ξεπερνά τα Κυπριακά δεδομένα!

 

Το κομμάτι τους, γεμάτο με ροκ στοιχεία (αλλά και μεμονωμένες μουσικές νότες και ήχους μπουζουκιού ), υπόσχεται πολλά. Κάτι το διαφορετικό, που δεν θυμίζει τις παλιές/συνηθισμένες κυπριακές αποστολές στο διαγωνισμό.

Δες το βίντεο τους εδώ:

Capture2

 

Εμείς να τους ευχηθούμε να καταφέρουν να είναι οι νικητές του εν λόγω show, και γιατί όχι και νικητές του 60ού ετήσιου Διαγωνισμού Τραγουδιού Eurovision 2015 στην Αυστρία.

Όσοι θέλετε να τους απολαύσετε από κοντά, μπορείτε να τους δείτε το ερχόμενο Σάββατο (3/1/2015) στο Down Town Live! Θα είμαστε κι εμείς εκεί 🙂

Δες επίσης: Οι εκρηκτικοί Minus One αποκλειστικά στο StudentLife!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending