fbpx

Γίνε κι εσύ εθελοντής! Μπορείς!

Μπήκε και το 2015 χωρίς να το καταλάβουμε, και να ‘μαστε εδώ κάνοντας τους απολογισμούς μας. Τι κάναμε καλά, τι κάναμε λάθος, τι πρέπει να διορθώσουμε και τι να αφήσουμε το ίδιο. Από αυτά τα “new year’s resolutions” έχουμε πολλά. Να χάσουμε κιλά, να ξεκινήσουμε γυμναστήριο, να βρούμε ένα καινούριο hobby , να αγοράσουμε νέο κινητό/laptop/αυτοκίνητο και πάει λέγοντας η λίστα. Τι θα λέγατε φέτος να κάνουμε και κάτι για τους άλλους και όχι μόνο για τον εαυτό μας; Το να προσφέρουμε σ’ αυτούς που το έχουν ανάγκη είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να τους κάνουμε. Είτε η προσφορά αυτή είναι χρηματική είτε πρακτική βοήθεια. Επειδή όμως οι καιροί είναι δύσκολοι τώρα τελευταία, και δεν είμαστε όλοι “λεφτάδες”, μπορούμε να βοηθήσουμε με πολλούς άλλους τρόπους, χωρίς στην ουσία να δώσουμε ούτε σεντ.

download

 

 “Όσο μεγαλώνεις, θα ανακαλύψεις πως έχεις δύο χέρια, το ένα για να βοηθάς τον εαυτό σου και το άλλο για να βοηθάς τους άλλους.” Audrey Hepburn

 

Εθελοντισμός. Σε όλες του τις μορφές. Το να γίνετε εθελοντής είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε! Δωρίστε απλά λίγο από τον χρόνο σας, τίποτα άλλο. Μπορείτε να βοηθήσετε με πολλούς τρόπους, να βοηθήσετε σε καταφύγια σκύλων, σε σπίτια ηλικιωμένων, σε ιδρύματα, απλά και μόνο με την παρουσία σας. Μπορείτε να βοηθήσετε σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, να δωρίσετε αίμα (σώζει ζωές πραγματικά!) και πολλά άλλα. Επιλέγετε τον τρόπο και το είδος του εθελοντισμού που θέλετε να προσφέρετε, τις ώρες/μέρες/συχνότητα που μπορείτε να το κάνετε και αυτό ήταν!

Μπείτε εδώ: 

Διαδικτυακή Πύλη Εθελοντισμού

8285_P_500_500

Αν από την άλλη υπάρχουν και κάποιοι από εσάς που είστε εντελώς του καναπέ, και δεν έχετε όρεξη να τρέχετε, ή μπορεί και να μην έχετε τον χρόνο να το κάνετε, υπάρχει και για εσάς τρόπος να βοηθήσετε αν το θέλετε. Πολλές ιστοσελίδες προσφέρουν λεφτά ή βοήθεια/τρόφιμα σε αυτούς που το χρειάζονται μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού του υπολογιστή σας! Για να καταλάβετε, οι σελίδες αυτές λειτουργούν με διαφημίσεις. Κάθε φορά που πατάτε στην διαφήμιση ή παίζετε το παιχνίδι γνώσεων στα αγγλικά π.χ., δωρίζονται χρήματα ή βοήθεια.

Μπείτε εδώ:

Freerice

The Hunger Site

thehungersite

Προσωπικά βοηθώ εθελοντικά σε καταφύγια σκύλων και η αγάπη που μου δείχνουν αυτά τα ζώα μόνο και μόνο που πάω να τα δω είναι τεράστια! Νιώθω ότι κερδίζω και εγώ τόσα πολλά από αυτό! Γι’ αυτό μην διστάζετε και μην το σκέφτεστε πολύ, δοκιμάστε το! Και μην ξεχνάτε, η δική σας μικρή βοήθεια μπορεί να φέρει το χαμόγελο στο πρόσωπο κάποιου που το έχει ανάγκη πολύ στις δύσκολες ώρες που περνά. 🙂 ♥

you-can-make-a-difference

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending