fbpx

UNISPORTS: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας καλεί τίτλο… (PHOTOS)

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχθηκε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Γυναικών. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πήρε την νίκη με σκορ 59 – 38 και έφτασε όλο και πιο κοντά στον τίτλο.

Οι δύο ομάδες μπήκαν σοβαρά στον αγώνα με την ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας να είναι πιο «ντοπαρισμένη» αφού με νίκη θα έφταναν όλο και πιο κοντά στον τίτλο. Το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε ιδανικά για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αφού πήραν προβάδισμα με 10 – 15.

Το μικρό προβάδισμα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας φάνηκε να σάστισε για το επόμενο δεκάλεπτο την ομάδα του Ευρωπαϊκού και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πήρε προβάδισμα με 14 – 28 και αύξησε την πίεση στην αντίπαλη ομάδα.

Η ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου βρήκε τα πόδια της και δεν το έβαλε κάτω στα επόμενα δύο δεκάλεπτα αλλά η διαφορά του σκορ δεν μειώθηκε στο τρίτο σετ (14 – 16) και έτσι βρήκε την ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας μπροστά με 28 – 44.

Οι καλαθοσφαιρίστριες του Ευρωπαϊκού τα έδωσαν όλα αλλά με την διαφορά προς το μέρος την αντίπαλης ομάδας η πίεση έπεφτε πάνω τους όσο πλησίαζε η λήξη του 4ου δεκαλέπτου. Οι 5 πόντοι στο πρώτο δεκάλεπτο και το σάστισμα της αντίπαλης ομάδας στο 2ο δεν πέρασαν ανεκμετάλλευτα από την ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας που απέδωσε αρκετά καλό παιχνίδι και κέρδισε τον αγώνα με σκορ 38 – 59.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τις:

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Θεοδοσίου Σ, Γεωργίου Χ, Κύζη Ι, Τσολιά Π, Κανιούρα Σ, Σάββα Α, Νικολακοπούλου Σ, Ρουσάκη Ρ, Παπά Μ, Λεβέντη Μ, Βακιανή Α, Χρυσοστόμου Γ.

EUC BASKETBALL TEAM WOMEN

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Αθανασίου Ζ, Ρουσσάκη Χ, Τσαγκαρίδου Δ, Καραγιάννη Ε, Ακανθιώτη Γ, Κωνσταντίνου Ε, Κωνσταντίνου Χ, Κορτζιά Μ, Κιλέ Σ.

UNIC BASKETBALL TEAM WOMEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending