fbpx

UNISPORTS: Μάχη με νικητές τους φιλοξενούμενους (PHOTOS)

Ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι διεξήχθη χθες βράδυ στο Κλειστό του Πανεπιστημίου Κύπρου στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυναικών. Εκεί όπου η φιλοξενούμενη ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας επιβλήθηκε 3-1 σετ του Πανεπιστημίου Κύπρου σε ένα παιχνίδι που διήρκεσε κάτι λιγότερο από 2 ώρες διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τον τελευταίο πόντο.

Στο πρώτο σετ, οι πετοσφαιρίστριες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας μπήκαν από την αρχή πολύ δυνατά παίρνοντας κεφάλι στο σκορ όντας πιο αποτελεσματικές στο φιλέ (2-6, 5-10). Έτσι κύλησε ολόκληρο το σετ και παρά την μεγάλη προσπάθεια εκ μέρους του Πανεπιστημίου Κύπρου (μείωσαν την  διαφορά στο -2, 19-21), οι φιλοξενούμενοι πήραν το σετ (20-25).

Ντέρμπι θύμισε το ξεκίνημα  στο δεύτερο σετ αφού από τη μια οι κοπέλες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ήθελαν να εδραιώσουν το προβάδισμα τους ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι φαίνονταν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν την ισοφάριση. Πολύ ισορροπημένο το ξεκίνημα, λοιπόν (5-5, 6-8).

Σε αρκετά ράλι, όσοι βρέθηκαν στο Πανεπιστήμιο Κύπρου παρακολούθησαν πραγματικές μάχες με το Πανεπιστήμιο Κύπρου ωστόσο να δείχνει πιο έμπειρο και αποτελεσματικό χτίζοντας σιγά-σιγά διαφορά (8-15) που του έδωσε και το σετ (14-25) κάνοντας έτσι το 2-0.

Ότι δεν κατάφερε στο δεύτερο σετ, το κατάφερε στο τρίτο το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Μπήκαν, όπως και στο δεύτερο δυνατά με σκοπό να μην αφήσουν τις φιλοξενούμενες να πάρουν διαφορά και τα κατάφεραν. Οι δυο ομάδες παρέμεναν κοντά στο σκορ (3-3, 5-7,7-8) με τους γηπεδούχους όμως να παρουσιάζονται καλύτεροι εκμεταλλευόμενοι και την χαλαρότητα που έδειξε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Όταν λοιπόν, ισοφάρισαν σε 9-9 πήραν και το μομέντουμ του σετ διατηρώντας σχεδόν σε όλο το σετ το προβάδισμα (14-13, 19-16) μειώνοντας έτσι σε 1-2 ξαναμπαίνοντας παράλληλα στο παιχνίδι (25-19 το σετ).

Φαίνεται πως το μάθημα έγινε πάθημα στις κοπέλες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας αφού μπήκαν δυνατά  θέλοντας να «σκοτώσουν» το ματς. Πήραν προβάδισμα από νωρίς (1-4, 4-8, 7-10, 10-14) και παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων να ξαναμπούν στο σετ μειώνοντας ακόμα και στο πόντο (20-21) οι φιλοξενούμενες πήραν τελικά το σετ (21-25) και συνάμα την νίκη με 3-1 σε ένα παιχνίδι που καθήλωσε τους παρευρισκόμενους.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Κοντού, Χριστοφόρου, Λεωνίδου, Οικονομίδου, Σεργίου, Δαυίδ, Αλεξάνδρου, Κλαούντια, Παρασκευά, Μαραγκού, Πέτρου, Αγαθαγγέλου.

UCY TEAM VOLLEY WOMEN

Πανεπιστημίο Λευκωσίας: Γαβριήλ, Ντόντσουκ, Λαβρούκ, Γιαννακούλια, Ανδρέου, Οικονομίδου, Γεωργίου, Μιλτιάδους, Χατζιαντώνη, Κούτα, Κουρτζή.

UNIC TEAM VOLLEY WOMEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending