fbpx

7 πράγματα που θα καταλάβουν μόνο όσες κοπέλες μεγάλωσαν με μεγαλύτερο αδερφό!

Τον αγαπάς, τον μισείς αλλά για πάντα θα είναι το άλλο σου μισό. Ο αδερφός που είχες δίπλα σου από την ημέρα που γεννήθηκες. Που σε ξέρει καλύτερα απ΄τον καθένα (ναι κι από την κολλητή σου) και σε αποδέχεται με όλες τις παραξενιές που σε χαρακτηρίζουν. Και είναι πολλές.

 

Είναι ο καλύτερος άντρας στη ζωή σου. 

 

Η σχέση μεταξύ σας σίγουρα δεν είναι εύκολη και τα πράγματα δεν είναι πάντοτε ρόδινα. Κι εδώ που τα λέμε, ποια σχέση είναι; Βλέποντας πάντως τις παλιές, vintage φωτογραφίες όταν ήσασταν μικρά, τα ξεχνάς όλα και σκέφτεσαι πόσο θα ήθελες να έκανες ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο…

Μπορεί εσύ να μην του κρατούσες το χέρι στα πρώτα του βήματα, σαν μικρότερη που είσαι, σίγουρα όμως έχεις να θυμάσαι πράγματα σημαντικά κι ενίοτε συγκινητικά. Όλα τα παρακάτω είναι βγαλμένα από τη ζωή:

 

Τον κάλυπτες στους γονείς σας!

Όταν είδες το πρώτο πακέτο τσιγάρων στην σχολική του τσάντα, δεν σκέφτηκες ούτε στιγμή να το πεις στους γονείς σας. Κι όμως κάποτε το τσιγάρο το θεωρούσες κακό πράγμα. Τώρα αντίθετα, είσαι εσύ που καπνίζεις ενώ εκείνος το έκοψε. Fail! Όταν πάλι έλειπαν οι γάτοι κι εσείς τα ποντίκια χορεύατε, όταν επέστρεφε ο μπαμπάς με τη μαμά και ρωτούσαν «πώς περάσατε;», δεν αναφέρθηκες ούτε μία φορά στην κοπέλα που είχε κοιμηθεί το βράδυ σπίτι σας.

 

Συνήθιζες να ψαχουλεύεις το δωμάτιο του!

pofcsym1c8

Έμπαινες μέσα αθόρυβα και με προσοχή, γιατί ποιος τον άκουγε μετά αν καταλάβαινε ότι έψαχνες τα πράγματα του… Κάθε φορά πάντως, σε έτρωγαν οι τύψεις και μετάνιωνες αμέσως μετά. Κι έλεγες από μέσα σου πάντοτε το ίδιο πράγμα: «Τελευταία φορά»! Μέχρι την επόμενη…

 

Αυτός ο ωραίος φίλος του!

Πραγματικά, δεν ξέρω αν υπάρχει κοπέλα που να μην της άρεσε πολύ ένας απ’τους φίλους του αδερφού της. Ήταν αυτός ο ένας, που κάθε φορά που ερχόταν σπίτι εσύ φτιαχνόσουν και που στο δικό σου μυαλό σε ήθελε κι εκείνος, αλλά να μωρέ, ήταν ο αδερφός σου στη μέση. Οπωσδήποτε!

 

Δες: 12 πράγματα που θα καταλάβουν μόνο όσοι έχουν ζήσει μόνοι τους σε σπίτι!

 

Άρεσε στις φίλες σου!

male+2

 

Αντίστοιχα, στις δικές σου φίλες ο αδερφός σου έκανε θραύση. Από μικρές τελικά οι μεγαλύτεροι μας γοήτευαν…

 

Έχεις ακόμα αποδεικτικά στοιχεία τσακωμών!

1996

Οι τσακωμοί σας δεν ήταν μόνο λεκτικοί. Εκτοξεύονταν διάφορα αντικείμενα από το ένα μέτωπο στο άλλο με αποτέλεσμα το σπίτι να θυμίζει εμπόλεμη ζώνη. Κάτι μικρά σημαδάκια πάντα θα σου θυμίζουν αυτές τις σημαντικές και γεμάτες αγάπη στιγμές με τον αδερφό σου.

 

Στην τηλεόραση βλέπατε ό,τι ήθελε!

Πάντα όμως! Τι κι αν τον έπρηζες τι κι αν φώναζες και σε έπιανε κρίση, το τηλεκοντρόλ θα βρισκόταν μονάχα στα δικά του χέρια. Και πάντοτε χρησιμοποιούσε το ίδιο επιχείρημα. Το κλασικό πως σαν μεγαλύτερος δικαιούταν εκείνος να επιλέξει το κανάλι.

 

Μεγάλωσες με έναν φίλο!

_big_0692983001415200376

Ό,τι και να γινόταν, στο τέλος της ημέρας ήταν ο άνθρωπος σου. Μεγαλώσατε μαζί, δεθήκατε όσο με κανέναν άλλον στον κόσμο και στα δικά του μάτια, ήσουν είσαι και θα είσαι η μικρή του αδερφή. Στα δικά σου από την άλλη, θα είναι πάντοτε το πρόσωπο που θα βρίσκεται εκεί για σένα και θα σε προστατεύει από όλους τους κινδύνους του κόσμου…

 

Υ.Γ. Μπορεί να είναι μπελάς, αλλά είναι ο αδερφός σου και πάντα θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου!

Πηγή: neopolis.gr

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending