fbpx

UNISPORTS: Αυτό δεν χρειάστηκε να το ανατρέψει (PHOTOS)

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ταξίδεψε στην Λευκωσία για να αντιμετωπίσει το Πανεπιστήμιο Κύπρου στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Futsal Ανδρών. Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε την νίκη με σκορ 1 – 10.

Πέντε λεπτά χρειάστηκαν για να ανοίξει τον χορό των τερμάτων το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου με τον Γιώργο Ονουφρίου, ενώ 4 λεπτά αργότερα ο Χρυσόστομος Παπασπύρου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Τα δύο αυτά γκολ έδωσαν δυναμική στην ομάδα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου που αυτή την φορά δεν χρειάστηκε να μείνει πίσω στο σκορ και να αγχωθεί. Στο 14’ ο Χρυσόστομος Παπασπύρου σημείωσε και 2ο προσωπικό γκολ ενώ 6 λεπτά αργότερα ο Αντρέας Νεοφύτου έγραψε το 0 – 4. Η ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου προσπάθησε να μειώσει το σκορ πριν το ημίχρονο αλλά το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην αντίπαλη άμυνα και έφτασε στο 0 – 6 (σκορ ημιχρόνου) με τους Στράτο Σεργίου και Κωνσταντίνο Μονιάτη στο 23’ και 25’ αντίστοιχα.

Το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου έκλεισε καλά τις άμυνες της και πίεσε για μείωση του σκορ κάτι που κατάφερε με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου στο 38’. Δύο λεπτά αργότερα ο Κωνσταντίνος Μονιάτης άνοιξε ξανά την ψαλίδα του σκορ στο +6 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ενώ ο Λούκας Ανδρονίκου σκόραρε άλλα 2 γκολ στο 42’ και 43΄. Ο Ανδρέας Νεοφύτου έβαλε το τελευταίο και 10ο γκολ για την ομάδα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου στο 49’.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Λαζάρου Α, Παλατές Π, Δημοσθένους Μ, Κωνσταντίνου Κ, Ξενοφώντος Α, Σταυρινού Ξ, Ιωάννου Α, Χαραλάμπους Μ, Παλαικυθρίτης Σ, Κωνσταντίνου Κ, Θωμάς Χ.

UCY TEAM FUTSAL MEN

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Πάμπουκκας Ρ, Ονουφρίου Γ, Σεργίου Σ, Ανδρονίκου Λ, Κακουλλής Μ, Χρυσάνθου Η, Νεοφύτου Α, Παπασπύρου Χ, Μονιάτης Κ.

CUT TEAM FUTSAL MEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending