fbpx

Η φάση του… “μιλούμε”!

Κάθε αρχή και δύσκολη.. Αλλά το στάδιο “μιλούμε” μιας μελλοντικής σχέσης είναι ίσως το χειρότερο!

Here’s why..

 

 

1. Το να εξηγήσεις στους φίλους σου σε τι στάδιο είσαστε, εν (τουλάχιστον) κουραστικό.

images (1)

Εν να σε ρωτήσουν αν φκαίνετε τζιαι πόσο συχνά, εν να σε ρωτήσουν αν είσαστε μαζί ή ακόμα, εν να σε ρωτήσουν αν το βλέπεις να οδηγεί σε “κάτι πιο σοβαρό” (άλλην έννοια!), εν να σε ρωτήσουν (κλασσικά) “Κόρη εσένα αρέσκει σου;” τζαι στο τέλος εν να σου σύρουν τζαι καμιά μπιχτή (έτσι για να βρέθεται)! Εε.. leave us alone people!

 

2. Δεν ξέρεις τι να κάμεις post.

507d7edd8b083f290bab1d438774189d

Μετά που πολλές προσπάθειες εκατάφερετε τζιαι έφκαλετε μια καλή selfie.. “Τωρά να την βάλω;” σκέφτεσαι. “Τι να γράψω που κάτω; Σίουρα εννά μου κάμουν comment οι φίλες μου.” (ρεζίλισσες!) Actually, just forget about posting that selfie. Καλύτερα να σας κάμουν tag σε καμιά “αυθόρμητη” που εν να σας φκάλουν οι ρεζίλισσες φίλες σου που λέγαμε ή οι ρεζίλιες φίλοι του, παρά να μου αγχώνεσαι εσύ. (γούτζου γούτζου 🙂 )

 

Δες: 9+1 tips για επιτυχημένο flirt!

 

3. Αναφέρεσαι συνέχεια στο στάδιο που βρίσκεστε λέγοντας “τούτο που έχουμε τελοσπάντων”.

images (2)

Εν θέλω να σε φοβήσω, αλλά η συζήτηση του “τι είμαστε τελικά” εν πολλά scary! Αλλά να σου πω τζιαι κάτι, είσαστε μεγάλοι πλέον, τούτο που έχετε είτε εν να καταλήξει σε σχέση είτε πούποτε. Οπότε πρέπει να το συζητήσεις κάποτε (εφ’όσον το θέλει και η άλλη πλευρά) τζιαι να φκάλετε πόρισμα.

 

4. Είστε unofficially μαζί.

93b75b50d422c1ee3e26c01118cff559fc733ad17a66b2e87c28f97e11051b1f

Που τη μια σκέφτεσαι οτι δεν είσαστε μαζί, οπότε αφήνεις λλίο privacy, τζιαι λλίο μυστήριο που την άλλη όταν σε φλερτάρουν άλλοι τζιαι ρωτούν σε “είσαι σε σχέση;” δεν ξέρεις τι να πεις.. “Μιλώ με κάποιον“; Hmm nah! (κάτι πιο ώριμο ίσως;;)

 

5. Δεν μπορείς να ζητήσεις εξηγήσεις.

images (3)

Τούτο εν καλό να μεν το κάμνεις γενικά, αλλά σε τούτο το στάδιο καταλάβω σε.. Τη μια μέρα εν προλαβαίνεις να απαντάς στα μηνύματα τζαι την άλλη.. άκρα του τάφου σιωπή! #unbelievable. Μεν σου πω όμως, ότι σε τούτο το στάδιο εν τζιαι okay να μεν μιλάτε κάθε μέρα! (shock?) Τι να κάμουμε;

You are trying to discover as much as you can about one another-without getting too serious.

 

Δες επίσης: Οι 6 λόγοι που δυσκολεύουν τους φοιτητές για νέες σχέσεις καθώς μεγαλώνουν!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending