fbpx

UCY: 84 ΚΙΒΩΤΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση της πανεπιστημιακής κοινότητας του Πανεπιστημίου Κύπρου στο κάλεσμα του Ομίλου Ορθόδοξης και Ελληνικής Παράδοσης, για συλλογή τροφίμων για άπορους φοιτητές του Πανεπιστήμιου. Ο Έρανος Συλλογής Τροφίμων με σύνθημα «Άκου την καρδιά σου» διήρκεσε από τις 26 Μαρτίου μέχρι τις 2 Απριλίου 2015.

Κατά την ώρα της παράδοσης των «Κιβωτίων Αγάπης», την Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015, ο Πρόεδρος του Ομίλου Ορθόδοξης και Ελληνικής Παράδοσης Πανεπιστημίου Κύπρου κ. Ανδρέας Μιχαήλ, ανέφερε, μεταξύ άλλων ότι «την βδομάδα που μας πέρασε, ανακαλύψαμε ότι στο Πανεπιστήμιο Κύπρου υπάρχει ακόμα η ελπίδα, η αγάπη και η αλληλεγγύη. Παραδίδουμε σήμερα 84 κιβώτια αγάπης προς το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών, με σκοπό να διατεθούν σε άπορους φοιτητές». Παράλληλα ευχαρίστησε συνεργάτες, φίλους και εθελοντές του Ομίλου, που βοήθησαν για ακόμη μια χρονιά στον έρανο, το Σωματείο Ευημερίας, και φυσικά ολόκληρη την πανεπιστημιακή κοινότητα που ανταποκρίθηκε και στήριξε και αυτή την προσπάθεια. Καταλήγοντας ευχήθηκε όπως η Μεγάλη εβδομάδα που εισερχόμαστε σε λίγες μέρες, να αποτελέσει πραγματικό φάρο για την πορεία του καθενός μας και η Ανάσταση του Κυρίου να φωτίζει τα διαβήματα όλων μας.

Από την πλευρά των Πρυτανικών Αρχών, ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων Καθηγητής Αθανάσιος Γαγάτσης, συνεχάρη τον Όμιλο για αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ευημερίας κ. Άκης Σωφρονίου, ευχαρίστησε τον Όμιλο για τη μεγάλη του συμβολή στο έργο του Σωματείου, και διαβεβαίωσε ότι τα τρόφιμα θα δοθούν το συντομότερο στα άτομα που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Capture

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending