fbpx

Η χάρη του να είσαι πάντα αργοπορημένος!

Υπάρχει μια σημαντική κατηγορία ανθρώπων που πάντα αργοπορούν: οι αργοπορημένοι ή όπως οι Κυπραίοι λαλούν: οι “καθυστερημένοι(και πάντα μιτσοκαμμούν, τάχα πως εν αστείο που λαλούν  😉 ) !

Αυτό το φαινόμενο συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια, σε ΟΛΕΣ τις παρέες, σε οικογένειες και κυρίως σε κάθε τάξη!

Στα άρθρα μου κυρίως κοροϊδεύω δικά μου φαινόμενα  και 90% αυτών που γράφω τα έκανα! Εγώ ήμουν το πιο “τσάρλικο” άτομο! Πάντα στην ώρα του

  • στα ραντεβού,
  • στις εξόδους,
  • στη δουλειά,
  • στις συναντήσεις,
  • ακόμα και στην τάξη για μάθημα (#fail)!

Μέχρι που άλλαξα δουλειά και έγινα το πιο αργοπορημένο άτομο (note: 5 λεπτά αργοπορίας για ‘μένα είναι ποινικό αδίκημα!)! Και το πιο αστείο της υπόθεσης: Όσο πιο “τελευταίο” έτος είσαι στη σχολή, τόσο πιο αργοπορημένος γίνεσαι!

 

Υπάρχουν όμως κάποιες χάρες που μόνο άτομα που αργοπορούν μπορούν να καταλάβουν και κατέχουν!

 

#1: Κάνεις τα πράγματα πιο γρήγορα!

escalatedquicly

Λογικό, μιας και αποφάσισες να μπεις στο μπάνιο 10 λεπτά πριν να έρθουν να σε μαζέψουν οι φίλοι σου! Σε αυτή την περίπτωση, αφιερώνεις 3 λεπτά για μπάνιο/ντους, 2 λεπτά σκούπισμα/στέγνωμα & ντύσιμο, 1 λεπτό για τα μαλλιά, 3 λεπτά βάψιμο/σάσιμο και 1 λεπτό να μαζέψεις τσάντες, πορτοφόλια, κλειδιά κ.τ.λ! Σωστός;

 

#2: Είσαι άσσος στο multitasking!

tumblr_ms43lqGoo31s62zc4o1_500

Ακόμα ένα πράγμα που είναι αυτονόητο! Πιάστε το σενάριο πιο πάνω και σκεφτείτε πως σας είχε πει η μάμα σας να συσταρήσετε το σπίτι πριν έρθουν εκείνοι, αυτόματα καθώς βάζεις μάσκαρα – βάζεις και ένα ποτήρι μέσα στην βρύση! Το σενάριο “τρώω – διαβάζω – μιλώ στο τηλέφωνο την ίδια ώρα” είναι παιχνίδι για ‘σένα!

 

#3: Ξέρεις όλα τα συντόμια!

tumblr_lyikkjSRQy1qmzq91o1_500

“Άλλη έννοια εν είχα να κάτσω να περιμένω στα φώτα του Καλησπέρα για να μπω στην Λεωφόρο Λεμεσού και μετά στην Γεώργιου Γρίβα Διγενή για να πάω στα cafes στην Έγκωμη!”

Αντιθέτως, στρίφκεις σε τζείνο το διχάλι πίσω που το Ολυμπιακό Μέγαρο (παρακλάδι του high way), που το round-about στρίφκεις δεξιά και φκένεις σε τζείνη την λεωφόρο του Αρεταίειου και μετά στα φώτα του Κώστα Θεοδώρου, εσύ με κατεύθυνση ευθεία φτάνεις στα φώτα του fan club του Ολυμπιακού Πειραιώς και μπαίνεις μέσα στον παλιό Στρόβολο και πάει λέγοντας… (έχει ακόμα πολύ δρόμο). ΑΛΛΑ με αυτό το δρομολόγιο θα σκαρτάρεις 10 φώτα τροχαίας!

 

Δες: Τι να κάνεις για να είσαι πάντα και παντού στην ώρα σου!

 

#4: Είσαι ένα 99% σωστός στους υπολογισμούς του χρόνου!

Rq7GML4

Πίσω στο σενάριο του μπάνιου, σας μίλησα χρονολογικά με λεπτά και με ένα 99% διάστημα εμπιστοσύνης θα το κάνω όπως σας το είπα! Επίσης, στο σενάριο με το δρομολόγιο γνωρίζω σίγουρα ότι θα είμαι κατά 5 λεπτά σίγουρα πιο γρήγορη από κάποιον που θα πάει από τις λεωφόρους και τα φώτα! You’re welcome!

 

#5: Είσαι πολύ πρακτικός στην λύση προβλημάτων!

tumblr_my8az0DvFR1s7gykyo5_500

Σε αυτό υστερώ δυστυχώς (ούτε να κολλήσω με την τέλλα κάτι δεν μπορώ). Αλλά συνήθως τα αργοπορημένα άτομα  που γνώρισα είναι μάστροι στο να σάζουν πράγματα ή να επιλύουν προβλήματα πολύ πρακτικά, με σκοπό πάντα την εξοικονόμηση χρόνου!

 

#6: Είσαι μάστρος στις δικαιολογίες!

Kid-pouting

Εκτός το ότι πάντα θα βρεις 20 δικαιολογίες να πεις, όπως:

“Εττουμπάραν στην Πόλη Χρυσοχούς και είχεν κίνηση στο high way, πόξω που τα Λατσιά”

(εν κάμνει νόημα LOL), ή

“Εζήτησε μου η μάμα μου να πάω από το σχολείο του αδελφού μου να του πάρω το sandwich του”

(ενώ εκοιμάσουν), έχεις και μια cute φατσούα όταν λές ότι κάτι σου έτυχε! (Λυπήθου με pleaaase  😥 )

 

#7: Όταν πας κάπου στην ώρα σου, το κοινό σου σε χειροκροτά!

GoT_joffrey_approves

Όσο ειρωνικό και να φαίνεται, δεν σας έτυχε να πάτε κάπου στη ώρα σας (με άτομα που ξέρουν ότι πάντα καθυστεράς) και να μπαίνεις της πόρτας και οι παρέες σου να μείνουν με το στόμα ανοιχτό;; Το T-O-P: να πάεις μάθημα στην ώρα σου να φειρτούν οι συμμαθητές σου!

 

BONUS: Όταν καθυστεράς κάνεις GRAND ENTRANCE!

tumblr_lygxemJLZp1qzg5jbo1_500

Μπαίνεις μέσα στην τάξη 15 λεπτά αργά, βλέπουν σε οι παρέες σου πολλά Ο.Κ. (αφού πάντα αργείς). Αλλά βλέπουν σε και οι συμφοιτητές σου έτσι σασμένη και ωραία, όπως και καμιά φορά το crush σου! Ή άλλο σενάριο: Πάεις σε ένα event κανένα μισάωρο μετά που όλοι είναι ήσυχοι και όπως μπαίνεις του κτιρίου σβήννουν όλοι πάνω σου που την λάμψη! Πολλά Hollywood ενεν;

 

P.S. Πόσο εφικτά είναι τελικά τα άρθρα “πώς να μην καθυστερείτε” ή “τρόποι να ξυπνάς πιο νωρίς“;

Δες επίσης: 6 συμβουλές για να μην πηγαίνεις πάντα “καθυστερημένος” στο πανεπιστήμιο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending