fbpx

SCIFUN: Πασχαλινό Σχολείο για Μικρούς Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο Frederick!

Ο θαυμαστός κόσμος της Επιστήμης, το SCIFUN (Science Imaginarium at Frederick University), που στήθηκε στον εκθεσιακό χώρο του Τμήματος Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Frederick (Δημήτρη Χάματσου 13, 1040 Παλλουριώτισσα, Λευκωσία), θα σας υποδέχεται και κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα για 10 ολόκληρες μέρες.

Διαφορετικές δραστηριότητες έχουν σχεδιαστεί για κάθε μέρα, που έχουν ως στόχο να παρασύρουν τα παιδιά σε ένα κόσμο γεμάτο εκπλήξεις, ενδιαφέρον, διασκέδαση, ερωτηματικά και απαντήσεις που έρχονται συχνά από εκεί που δεν το περιμένεις. Η είσοδος είναι δωρεάν και τα παιδιά, αν θέλουν, μπορούν να φέρνουν μαζί τους το φαγητό τους.

Το Πασχαλινό Σχολείο του SCIFUN θα λειτουργήσει από τις 6 μέχρι τις 9 Απριλίου και από τις 14 μέχρι της 19 Απριλίου, από τις 7.30 -13:30. Κλειστό θα παραμείνει μόνο τη Μεγάλη Παρασκευή, το Μεγάλο Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο SCIFUN επικοινωνώντας τηλεφωνικά στο 22-394495, ή στέλνοντας email στο scifun@frederick.ac.cy.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στο Facebook: https://www.facebook.com/scifuncyprus/timeline

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending