fbpx

10 λόγοι που αποδεικνύουν ότι υπάρχουν οι “αδελφές-ψυχές”!

Έχουμε μεγαλώσει ακούγοντας και διαβάζοντας για τις αδελφές ψυχές (ή αλλιώς soul mates). Ότι υπάρχει ένα άτομο εκεί έξω, που μας ταιριάζει απόλυτα – είναι “σχεδιασμένο” για εμάς από τη “μοίρα” ή το “πεπρωμένο”. Υπάρχει στ’ αλήθεια; Εσύ τι νομίζεις;

Οι “αδελφή-ψυχή” είναι διαφορετική από κάποιον που ερωτεύτηκες. Οι soul mates απλά “πιάνουν” η μια την άλλη. Έχουν κοινούς στόχους ζωής. Συνδέονται σε πιο βαθύ επίπεδο. Σίγουρα έχουν προκλήσεις και τσακκωμούς, όπως κάθε ζευγάρι, και κάποιοι δεν τα καταφέρνουν κιόλας. Αλλά είναι αυτή η διαφορετική σύνδεση. Ακόμα κι αν δεν τον/την έχεις γνωρίσει, σίγουρα είδες ζευγάρια που απλά συμπληρώνει ο ένας τον άλλον.

 

Για να δούμε όμως τι λέει κι η επιστήμη:

 

1. Οι καρδιές σας συγχρονίζονται όταν είστε ερωτευμένοι.

Έχει αποδειχθεί πως τα τρελο-ερωτευμένα ζευγάρια συγχρονίζουν τόσο την αναπνοή όσο και τους χτύπους της καρδιάς τους. Δυο καρδιές σαν μία, που λέμε;

 

2. Ο έρωτας με την πρώτη ματιά υπάρχει.

Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε πως το 54% των αντρών ανέφεραν πως ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά, ενώ το 44% των γυναικών είπαν το ίδιο. Κοιτάζοντας τον εγκέφαλο, οι ερευνητές επίσης λένε πως αυτό είναι πιθανό. Άλλη σχετική έρευνα έδειξε πως το 11% των ανθρώπων σε μακροπρόθεσμη σχέση, ξεκίνησαν με τον έρωτα από το πρώτο κοίταγμα.

 

3. Μπορούμε να ερωτευτούμε μέσα σε 1/5 του δευτερόλεπτου

Τόσο χρόνο χρειάζεται στο σώμα μας να απελευθερώσει ντοπαμίνη, οξυτοκίνη, αδρεναλίνη και άλλες ερωτικές ορμόνες. Το γεγονός πως το σώμα μας “οδηγείται” σε κάποια άτομα αμέσως, είναι ακόμα ένας λόγος που η μοίρα παίζει το παιχνίδι της.

 

4. Η πλειοψηφία των ανθρώπων πιστεύουν στις “αδελφές-ψυχές”.

Μια άλλη πρόσφατη έρευνα έδειξε πως το 75% των ανθρώπων πιστεύουν στις soul mates. Είναι ποτέ λάθος η πλειοψηφία;! Ρητορική ερώτηση. Αλλά αυτό αποδεικνύει πως οι περισσότεροι έχουν βρει τη δική τους ή ξέρουν άλλους που τη βρήκαν.

 

5. Τα ζευγάρια που συμπληρώνει ο ένας την πρόταση του άλλου.

Πώς αλλιώς μπορείς να εξηγήσεις αυτό το connection και την αρμονία;

 

Δες: 14 τύποι αντρών που ΔΕΝ αξίζουν το χρόνο των γυναικών!

 

6. Δεν βρίσκουμε πάντα τις αδελφές-ψυχές μας, αλλά μπορούμε να γίνουμε εμείς η αδελφή-ψυχή των άλλων (κι αυτοί εμάς). 

Υπάρχουν 6 δισεκατομμύρια άνθρωποι εκεί έξω. Πώς μπορούν όλοι αυτοί να βρουν εκείνους που είναι φτιαγμένοι γι’ αυτούς; Η Dr. Shauna H Springer εξηγεί πως είναι εφικτό να γίνουμε οι αδελφές-ψυχές μεταξύ με κάποιον που αγαπάμε. Ανακούφιση, έτσι;

 

7. Τα ζευγάρια που επικοινωνούν χωρίς να χρειάζεται να μιλήσουν.

Τα ζευγάρια που είναι στην “ίδια σελίδα” και ανταποκρίνονται στα συναισθηματικά “σήματα” είναι αδελφές-ψυχές, σύμφωνα με την ειδική  Dr. Carmen Harra:

Συνδέονται ένθερμα σε κάθε επίπεδο της ύπαρξής τους“.

 

8. Τα ζευγάρια που γνωρίζονται χρόνια αλλά ερωτεύτηκαν αργότερα.

Το βλέπεις να συμβαίνει στις ταινίες και στην τηλεόραση συνεχώς. Δύο άνθρωποι γνωρίζονταν από πάντα, αλλά δεν αναγνώριζαν τι είχαν μπροστά τους αρχικά. Τότε, το timing τους ήταν σωστό και ξαφνικά ήρθε ο έρωτας. Αυτοί είναι αδελφές-ψυχές, σύμφωνα με τη Rev. Laurie Sue Brockway.

 

9. Το ρητό: “Όταν ξέρεις, το ξέρεις”.

Είναι ρητό για κάποιο λόγο. Οι αδελφές-ψυχές δεν έχουν δεύτερες εικασίες για την αγάπη. Αυτό αποδεικνύει ξανά ότι το σώμα και το μυαλό, απλά ξέρουν όταν έρθει το σωστό.

 

10. Είναι κάτι όπως αυτό:

Πηγή: vampirediaries.alloyentertainment.com

Δες επίσης: 3 σημάδια πως έχετε βρει την αδελφή-ψυχή σας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending