fbpx

CUT: Στις 22 Απριλίου “Έκθεση Σταδιοδρομίας και Επιχειρηματικότητας”

Στις 22 Απριλίου, μεταξύ των ωρών 16:00 – 19:00 θα πραγματοποιηθεί η Έκθεση Σταδιοδρομίας και Επιχειρηματικότητας 2015, στο κτήριο Τάσσος Παπαδόπουλος στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Για συμμετοχή σας στην έκθεση, σε παρουσιάσεις και Mock Interviews (αποστολή CV μέχρι 20/4) απαιτείται η συμπλήρωση ηλεκτρονικού έντυπου http://tinyurl.com/kq3ekha

Θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις στους διάφορους κλάδους της οικονομίας και πώς μπορείτε να διεκδικήσετε τη θέση σας σε αυτούς, καθώς και για ευκαιρίες επιχειρηματικότητας και Start-ups.

Θα μπορείτε επίσης να μιλήσετε με εκπροσώπους επιχειρήσεων, οργανισμών και συνδέσμων, να επιδώσετε το βιογραφικό σας, να ανταλλάξετε απόψεις, να ενημερωθείτε, να δικτυωθείτε κ.ο.κ.

Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να φέρετε και το βιογραφικό σας στο Cv clinic για διόρθωση από επαγγελματίες και να συμμετέχετε σε Mock job interviews, εφόσον αποστείλετε το βιογραφικό σας στο careers@cut.ac.cy μέχρι τις 20/4/2015.

Τέλος θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε παρουσιάσεις σχετικούς με όλους τους κλάδους, τις προοπτικές εξειδίκευσης και εργοδότησης καθώς και τις τάσεις και προοπτικές επιχειρηματικότητας.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν 55 εταιρίες και Οργανισμοί, όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο http://tinyurl.com/n4s66te

Στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις, όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο http://tinyurl.com/mmgz3r2

 

Δες επίσης: UCY: Στις 22 και 23 Απριλίου «Σταδιοδρομία και Επιχειρηματικότητα 2015»

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending