fbpx

Street Life Festival Cyprus! Εσύ θα είσαι εκεί;

To Street Style Festival Cyprus για άλλη μια φορά στην Κύπρο!

Το Σάββατο 2 Μαΐου, οι οδοί Σαρυπόλου και Αθηνών στη Λεμεσό, θα υποδεχθούν το κόσμο καλοσωρίζοντας το Street Style Festival για συνεχόμενη χρονιά στην Κύπρο. Προκαθορισμένοι τοίχοι κτηρίων και σπιτιών θα αξιοποιηθούν δημιουργικά απο street artists της Κύπρου και του εξωτερικού.

street_art2

Η εκδήλωση πέραν απο τα δημιουργικά  graffiti, θα περιλαμβάνει παζαράκι με διάφορες χειροτεχνίες, παιγνίδια, εντυπωσιακές χορογραφίες, καταπληκτικοί skateboarders, ζογκλέρ, body painters, street massage καθώς και δυνατή μουσική από τους DJ Mike Skap, DJ Monday και τις μπάντες COOP Band, The Leftovers, Φραπαίδες, Κομμένες Χορδές, Blue Mushroom και άλλους.

Φέτος φιλοξενούνται οι διεθνώς αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες του graffiti η απρόβλεπτη Zabou από την Γαλλία και ο Kiwie από την Λετονία. Μαζί τους οι καλύτερες 30 ομάδες της Κύπρου, μεταξύ τους οι Edmon 1419, Olak, Opsis, Rate, Paparazzi και Angel.

street_art_3

Το Street Life Festival άρχισε το 2007, με σκοπό να δώσει ζωντάνια στην περιοχή με χρώματα και σχέδια, να εμπνεύσει την έκφραση, να δώσει μια πιο funky και alternative αίσθηση στην περιοχή, καθώς και για να φέρει τον κόσμο πιο κοντά, προσφέροντάς τους μια ξεχωριστή διάθεση. 9 χρόνια αργότερα, το festival έγινε θεσμός και αποτελεί το μεγαλύτερο ετήσιο festival που διοργανώνεται στην παλιά πόλη της Λεμεσού και που όλοι πλέον ανυπομονούν να ξαναζήσουν.

street_art1_0

Πηγή: Street Life Fest

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending