fbpx

UCY: Βραβεύτηκαν τρεις φοιτητές, ραδιοφωνικοί παραγωγοί του UCY Voice!

Ο διευθυντής του Ραδιοσταθμού του Πανεπιστημίου Κύπρου και Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων κ Αθανάσιος Γαγάτσης βράβευσε την Τετάρτη, 27 Μαΐου, τρεις φοιτητές, ραδιοφωνικούς παραγωγούς για την πολυετή προσφορά τους, με αφορμή την αποφοίτηση τους.

Τη Ροδοθέα Κουμίδου, φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Αγωγής συμπαραγωγό της εκπομπής «Rocking Travellers», τον Αντρέα Μιχαήλ, φοιτητή του τμήματος Κοινωνικών και  Πολιτικών Επιστημών συμπαραγωγό των εκπομπών «Δια της ακροάσεως», «Οδοιπορικό στη γη μας» και «Χαλαροί και Light» και το Σταύρο Σταυρινού, φοιτητή του τμήματος Φυσικής συμπαραγωγός της εκπομπής «Φτου και βγαίνουμε!».

O Ραδιοφωνικός Σταθμός του Πανεπιστημίου Κύπρου, UCY Voice, λειτουργεί από το 2006 αποκλειστικά με φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Κύπρου. Σκοπός του είναι να προβάλλει το έργο του ιδρύματος και της Φοιτητικής Ένωσης, να προσφέρει πληροφόρηση στα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, να παρέχει στους φοιτητές και ακαδημαϊκούς την ευκαιρία της ελεύθερης έκφρασης, να προάγει την δημοσιογραφία και να καλλιεργεί την ελεύθερη σκέψη και έκφραση. Κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-15, απασχόλησε 96 φοιτητές και φοιτήτριες καθώς και μικρό αριθμό αποφοίτων.

Ο UCY Voice εκπέμπει στους 95,2 FM και στην διεύθυνση www.ucyvoice.ucy.ac.cy

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending