fbpx

Online dating/chatting: 4 λόγοι που δεν θα έρθει στο πρώτο ραντεβού!

Είναι απλό: Σε κάνει κάποιος/α add στο Facebook, τον/την κάνεις accept και σε τρελαίνει στα likes και σε μια ώρα σου στέλνει και προσωπικό μήνυμα στο inbox. Εμφανίζεται να είναι ο άντρας/η γυναίκα των ονείρων σου. Είσαι σίγουρος/η πως ταιριάζετε.

Μιλάτε όλη μέρα: κάθε 5’ έχεις μήνυμα, ανταλλάξατε αριθμούς τηλεφώνων, username στο snapchat, στέλνετε και sefies στο inbox του Facebook.

  Τελικά είναι ή δεν είναι το επόμενο amore σου;

cat-dog-computer-chat  

Πέρασαν ήδη 8 μέρες. Γιατί δεν συναντηθήκατε ακόμη; Γιατί αποφεύγει να απαντήσει την ερώτηση σου, «Πότε θα συναντηθούμε να τα πούμε και από κοντά;»


Τα πράγματα είναι πολύ απλά:

 

1. Πόσο ασφαλής νιώθει;

stock-footage-unhappy-bored-sad-woman-watching-tv

Ίσως να πρόκειται για άτομο ανασφαλές και με χαμηλή αυτοπεποίθηση. Ίσως μέσα από διάφορα chats και χρησιμοποιώντας το Facebook, να προσπαθεί να ξεπεράσει τα «θέματά» του/της. Έρευνες δείχνουν πως οι περισσότερες συνομιλίες σε online chats, δεν καταλήγουν συχνά σε πραγματικό life-match.  

 

2. Είσαι θύμα πλάκας;

joke

Ίσως η παρέα σου να θέλησε να σε troll-άρει. Συμβαίνει συχνά! Μπορεί όμως να πέτυχες άτομο που το μοναδικό που του αρέσει να κάνει, είναι να κοροϊδεύει τον κόσμο και να σπαταλάει τον ελεύθερο του/της χρόνο σε online chats.

 

Δες: 7 τύποι γυναικών που είναι πραγματικά δύσκολο να επιβιώσεις σε ραντεβού!

 

3. Είναι ψώνιο;

selfie

Θέλει απλά να τονίσει τον εαυτό του/της; Να φανεί κάποιος/α που δεν είναι; Να σε κάνει να πιστεύεις πως είναι κάποιος/α διαφορετικός/ή από τις άλλες;

 

4. Έχει «φάει τα μούτρα» της και θέλει να ξεχαστεί!

facebook-break-up

Ό,τι χειρότερο μπορεί να σου τύχει. Για αυτό, μακριά από φρέσκο-χωρισμένους ή μόνιμα κολλημένους. Μην περιμένεις να βρεθούν μαζί σου.. Μην ξεχνάς πως θέλουν απλά να ξεχαστούν! Είσαι η «διαφυγή» από τις σκέψεις και την κατάθλιψη τους.

 

TIPS για το μέλλον. Προσπάθησε να:

  • Αποφεύγεις τις γνωριμίες από τα online chat rooms. Δεν νομίζεις πως είναι καλύτερα να γνωρίσεις κάποιον/αν από κοντά;
  • Μην έχεις ψηλά expectations και μην βιάζεσαι να φτάσεις σε συμπεράσματα! Μιλώντας με κάποιον/αν 5 μέρες από online chat, δεν είναι τόσο εύκολο να πεις με σιγουριά πως «Είναι ο έρωτας της ζωής μου».
  • «Ψαρεύετε» τον/την άλλο/η, ρωτώντας από την αρχή «Πότε θα βγούμε;» και αν η απάντηση είναι αρνητική, τότε απλά μην ασχοληθείς. Βγες έξω καλύτερα για μια βόλτα. Κάτι καλύτερο θα συναντήσεις!

 

Δες επίσης: Τα 7 “ναι” & “όχι” του πρώτου ραντεβού!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending