fbpx

UCY: Αποτελέσματα Εισδοχής με Μεταγγραφές από επιτυχία σε διεθνείς εξετάσεις ή διεθνή πανεπιστήμια στο Παν. Κύπρου

Ανακοινώνονται  τα στοιχεία των υποψηφίων, οι οποίοι γίνονται δεκτοί για εισδοχή στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, μέσω της διαδικασίας των μετεγγραφών από υποψήφιους που έχουν εξασφαλίσει θέση σε πανεπιστήμια του εξωτερικού και έχουν επιτύχει σε διεθνείς εξετάσεις (International Baccalaureate, GCE ή άλλες ισοδύναμεςδιεθνείς εξετάσεις).

Όσοι και όσες έχουν εξασφαλίσει θέση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με την πιο πάνω κατανομή, θα πρέπει να προσέλθουν την Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου ή την Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 από τις 9:00 πμ μέχρι τις 1:00 μμ στο κτήριο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων (Κτήριο 7) στην Πανεπιστημιούπολη, για να καταθέσουν το έντυπο εγγραφής τους μαζί με αντίγραφο του απολυτηρίου Λυκείου και αντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Την ίδια ημέρα θα γίνει και η εγγραφή τους στα μαθήματα. Επισημαίνεται ότι τα μαθήματα έχουν ήδη αρχίσει από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το έντυπο εγγραφής από τα γραφεία της ΥΣΦΜ ή από τηνιστοσελίδα στη διεύθυνση www.ucy.ac.cy/fmweb, επιλέγοντας το σύνδεσμο «Ανακοινώσεις».

Οι νεοεισερχόμενοι φοιτητές εγγράφονται επίσης στη Φοιτητική Ένωση του Πανεπιστημίου Κύπρου (ΦΕΠΑΝ), καταβάλλοντας το συνολικό ποσό των €35,00 για τα τέσσερα έτη σπουδών τους. Τα €17,00 αφορούν την εγγραφή τους ως μέλη της ΦΕΠΑΝ, τα €14,00 καταβάλλονται για προσωπική ασφάλιση (προαιρετικά) και τα €4,00 ως εισφορά στο Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών του Π.Κ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κράτηση θέσης, παρακαλώ όπως επικοινωνείτε με το Γραφείο Εξυπηρέτησης της ΥΣΦΜ, στο τηλέφωνο 22894039.

Δες τα αποτελέσματα: ΕΔΩ

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending