fbpx

UCY: Συναυλία αλληλεγγύης με το μουσικό σχήμα του Χρήστου Θηβαίου για την οικονομική ενίσχυση των απόρων φοιτητών του Παν. Κύπρου

Το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών και η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοινώνουν τη διοργάνωση της μεγάλης «Συναυλίας Αλληλεγγύης» με το μουσικό σχήμα του Χρήστου Θηβαίου για την οικονομική ενίσχυση των απόρων φοιτητών του.

Η συναυλία, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 8:30 μ.μ. στην Πανεπιστημιούπολη. Το κόστος του εισιτηρίου έχει καθοριστεί: (Ι) για ενήλικες: €12 Προπώληση και €15 στην είσοδο, (ΙΙ) για φοιτητές/μαθητές άνω των 12 ετών: €8 Προπώληση και €10 στην είσοδο, και (ΙΙΙ) για παιδιά κάτω των 12 ετών: €5.

Τόσο το Σωματείο, η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας όσο το Πανεπιστήμιο Κύπρου, προσβλέπουν στην ενεργό συμμετοχή όλης της πανεπιστημιακής κοινότητας, του νεαρού κόσμου αλλά και του κοινού, σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια, η επιτυχία της οποίας θα ενισχύσει ουσιαστικά το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών, αλλά και θα στείλει ένα δυνατό μήνυμα συνεργασίας και κοινωνικής αλληλεγγύης, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνά η κυπριακή κοινωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Εξυπηρέτησης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας στο τηλέφωνο 22894021 (8:00π.μ. – 2:00μ.μ.) ή μέσω e-mail στο fm@ucy.ac.cy.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending