fbpx

UCY: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ FUTSAL ΠΑΝΕΠ. ΚΥΠΡΟΥ

Το Αθλητικό Κέντρο προκηρύσσει Πρωτάθλημα FUTSAL του Πανεπιστημίου Κύπρου. Στο Πρωτάθλημα μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα Τμήματα του Πανεπιστημίου καθώς και το Ακαδημαϊκό και Διοικητικό Προσωπικό. Κατάσταση όλων των ομάδων που θα συμμετάσχουν θα ανακοινωθεί μετά τη λήξη των δηλώσεων συμμετοχής. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα γήπεδα της Πανεπιστημιούπολης. Ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ομάδων. Αγωνιστικές ημέρες ορίζονται η Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, βράδυ ή άλλη μέρα που θα αποφασίσει η Τεχνική Επιτροπή. Το Πρωτάθλημα αθλοθετείται με κύπελλο για την πρωταθλήτρια ομάδα και μετάλλια για τους παίχτες των τριών πρώτων ομάδων. Τους αγώνες θα διαιτητεύσουν διαιτητές της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2015, στο Αθλητικό Κέντρο, καθημερινά 07:30-22:00, ή στο τηλέφωνο 22894182.

 

Το Αθλητικό Κέντρο αναμένει απ’ όλους τους παίχτες, προπονητές, διαιτητές και λοιπούς υπευθύνους να διαγωνιστούν φιλότιμα, μέσα σε αθλητικά πλαίσια και με την επίδειξη ανώτερου φίλαθλου πνεύματος να συντελέσουν στην εξύψωση του αθλητισμού στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Το Αθλητικό Κέντρο εύχεται σε όλους «ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ»!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending