fbpx

Η Κύπρος και οι… “καλοί” πολιτικοί της!

Ώρες ώρες διερωτώμαι, το ίδιο συμβαίνει τζιαι στις υπόλοιπες χώρες, οξά μόνο στην Κύπρο; Λογικά στην Κύπρο ξεπερνούμε τα επιτρεπόμενα όρια καθώς ως γνωστόν, ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!

Με αφορμή τις βροχές που…. ακόμα καλά-καλά εν εξεκινήσαν, τζιαι εκαταφέραμεν τα τζιαι πλημμυρίσαμε.

2

Ποιου να το πεις τζιαι να μεν σε περιπαίζει; Είδατε τι έγινε στην Πάφο; Σκέφτου να μπει για τα καλά ο χειμώνας, εν να την γυρέφκουμε σαν την χαμένη Ατλαντίδα!

Το θέμα ποιο είναι; Ότι ζούμε στο 2015 και οι «αγαπητοί» βουλευτές, υπουργοί και γενικότερα  μια πλειοψηφία που στελεχώνει την κυβέρνηση κάθουνται τζιαι κυριολεχτικά «ξιούνται»!  Αντί να ταράξουν το δαχτυλούιν τους, να βοηθήσουν σε θέματα που πραγματικά αποτελούν ανοιχτή πληγή για τη κοινωνία, κάθονται τζιαι ονειρεύκουνται λιμουζίνες!

4

Εγώ διερωτώμαι, είσσιε τζιαι στο χωρκό σας κύριοι λιμουζίνες;;; Τζιαι αν είσσιε ήταν μούχτιν; Έπρεπε να δρώσει τζιαι ο άτε να μεν πω… για να τις αποχτήσετε!

Βοηθήστε μάνα μου το κόσμο, προωθήστε επιτέλους τα κονδύλια εκεί που πρέπει και όχι στην αχόρταγη τσέπη σας!  Είτε αυτά έχουν να κάμουν με δημόσια έργα, είτε έχουν να κάμουν με τον κόσμο που πεινά και  που πραγματικά είναι πάρα πολύς! Σβήσατε τα όνειρα της νεολαίας, την διώχνεται μακριά. Τι άλλο επιδιώκετε;

Ανοίγετε το στόμα σας και είστε μόνο υποσχέσεις. Άμα είναι για πράξεις, χάνεται τη λαλιά σας και περιμένετε ο κόσμος να παραμείνει παθητικός δέκτης της κοινωνίας που οι ίδιοι διαφθείρατε!

6

Το αποκορύφωμα;

 

-Γεια σας, ξέρετε ήρθα σχετικά με την αίτηση που είχα κάνει για το εγγυημένο εισόδημα την οποία όμως μου απορρίψατε. Είμαι άνεργη, έχω τρία μωρά και δεν έχω να παίρνω από κάπου εισόδημα.

-Κυρία, λυπούμε πολύ έχετε ένα χωράφι στο όνομα σας μπορείτε να αρκεστείτε από αυτό.

 

Τζιαι το χωραφούιν μπορεί ναν πάνω στους όχτους γεμάτο χογλακόροτσους! Μα τωρά σοβαρομιλάτε; Πώς εν να τραφεί τζείνη η γυνέκα με τους χογλακόροτσους;;

9

Είναι καιρός να αναλογιστείτε με τη φωνή της συνείδησης η οποία φωνάζει «Ντροπή σας»!

 

Δες επίσης:

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending