fbpx

UNISPORTS: Νίκη με το καλησπέρα για το Frederick (PHOTOS)

Ποδαρικό με το δεξί έκανε στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα πετόσφαιρας Ανδρών το Πανεπιστήμιο Frederick αφού επικράτησε στην πρεμιέρα του Πανεπιστημίου Κύπρου 3-0 σετ.

Πιο δυναμικά ξεκίνησε το 1ο σετ και τον αγώνα το Πανεπιστήμιο Frederick με αποτέλεσμα να πάρει από την αρχή προβάδισμα στο σκορ (15-9) γεγονός που έφερε και το πρώτο ταιμ-άουτ εκ μέρους του Πανεπιστημίου Κύπρου. Με την επανέναρξη του παιχνιδιού η φιλοξενούμενη ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου μπήκε πιο δυνατά με στόχο να μείνει να πάρει ότι μπορεί από το σετ και με καλύτερες επιλογές στο μπλοκ πάλεψε όσο μπορούσε (20-15) με το σετ όμως να καταλήγει στους γηπεδούχους (25-17).

Με το ξεκίνημα του 2ου σετ ήταν εμφανές πως το Πανεπιστήμιο Κύπρου κυνηγούσε την ισοφάριση εξ ου και πήρε νωρίς-νωρίς το προβάδισμα (1-3). Οι μπλε όμως του Πανεπιστημίου Frederick ισοφάρισαν γρήγορα σε 3-3 με το παιχνίδι να πηγαίνει πλέον πόντο-πόντο (8-8). Κάπου σε αυτό το σημείο φάνηκε η υπεροπλία όμως στο φιλέ για τους γηπεδούχους γεγονός που τους έδωσε το προβάδισμα στο σετ (15-10). Οι πετοσφαιριστές του Πανεπιστημίου Κύπρου έκαναν ότι μπορούσαν για να μείνουν στο παιχνίδι (20-13) τελικά όμως υπέκυψαν με το σετ να καταλήγει και αυτό στο Πανεπιστήμιο του Frederick (25-14) κάνοντας έτσι το 2-0 σετ.

Το 3ο σετ ήταν και το πλέον δραματικό. Είχαν φανεί οι διαθέσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου να μην παραδωθεί αμαχητί από το 2ο σετ αλλά στο 3ο ήταν ακόμα πιο αποφασισμένο διατηρώντας προβάδισμα μέχρι και τα μισά περίπου του σετ (4-7, 8-10, 14-15). Από την πλευρά του το Πανεπιστήμιο Frederick κρατούσε τη διαφορά στο σετ σε επίπεδα…ντέρμπι και μόλις βρήκε την ευκαιρία χτύπησε σαν κόμπρα ισοφαρίζοντας σε 17-17 και γυρίζοντας το σετ (18-17) πριν ζητήσει και πάρει ταιμ-άουτ το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Με την επανέναρξη κάπου φάνηκαν να μένουν από δυνάμεις οι φιλοξενούμενοι με τους μπλε του Πανεπιστημίου Frederick να τελειώνουν το σετ και το παιχνίδι (25-18) παίρνοντας έτσι και την πρώτη τους νίκη.

Πανεπιστήμιο Frederick:  Θεοφίλου, Φαρχάν, Βαλιόνας, Παπαλλάς, Ζαννέτος, Σάββα, Προδρόμου, Καλαφάτης, Μυτιλιναίος, Τιλλέυ, Στεφάνου, Αστρόβας.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Χαραλαμπίδης, Κωνσταντίνου, Αντρέου, Μάτσας, Μηνά, Ματζάρας, Κλεάνθους, Κουτσογιάννης, Κρασιάς.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending