fbpx

UNISPORTS: Μίλησε η εμπειρία (PHOTOS)

Τη δεύτερη του συνεχόμενη νίκη πέτυχε χθες βράδυ το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αφού επικράτησε του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) στη Λεμεσό στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Γυναικών με 36-75.

Ουσιαστικά μέτρησε η εμπειρία των φιλοξενουμένων αφού μπήκαν από την αρχή μπροστά στο σκορ και δεν κοίταξαν πότε πίσω. Το ΤΕΠΑΚ από την πλευρά του προσπάθησε όσο μπορούσε, το πάλεψε, κάποια στιγμή μάλιστα έφερε τη διαφορά στο -5 (24-29) αλλά είχε εξ’ αρχής δύσκολο έργο.

Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με μια διαφορά της τάξης του +17 για τις καλαθοσφαιρίστριες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (6-23). Κάπου εδώ παρατηρήθηκε μια σχετική χαλάρωση από τις φιλοξενούμενες με το ΤΕΠΑΚ να το εκμεταλλεύεται, κάνοντας το καλύτερο του δεκάλεπτο (επιμέρους σκορ 18-9) διατηρώντας έτσι τη διαφορά σε ασφαλή επίπεδα (24-32).

Έμειναν, όμως, από δυνάμεις οι κοπέλες του ΤΕΠΑΚ στο δεύτερο ημίχρονο και με όπλο την εμπειρία, όπως αναφέραμε και στο πρόλογο, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση κάνοντας έτσι το 2×2.

Συγκεκριμένα, η κόρνα για το τρίτο δεκάλεπτο βρήκε τις 2 ομάδες στο 30-48 με το τελικό σκορ να φτάνει στο 36-75.

ΤΕΠΑΚ: Βαλανίδου Μ., Καρυκίδου Ε., Προδρόμου Μ., Παπαχατζάκη Φ., Κιτρομηλίδου Δ., Ιωσήφ Ε., Μιχαήλ Ε.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Κορτζιά Μ., Μπουγά Ι., Βασιλάκη Μ., Ακανθιώτη ι., Κωνσταντίνου Ε., Κιλέ Σ., Καραγιάννη Ε., Τσαγκαρίδου Δ.

 Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending