fbpx

UNISPORTS: Σίφουνας το Πανεπιστήμιο Κύπρου! (PHOTOS)

3η αγωνιστική χτες βράδυ για το Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας Γυναικών με το Πανεπιστήμιο Κύπρου να συντρίβει το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) με το εντυπωσιακό 88-14.

Πολύ δυναμικά μπήκαν στον αγώνα οι γηπεδούχοι παίρνοντας νωρίς-νωρίς διαφορά +6 (8-2). Η διαφορά αυτή όσο περνούσε ο χρόνος ανέβαινε αφού οι καλαθοσφαιρίστριες του Πανεπιστημίου Κύπρου πίεζαν πολύ ψηλά την επαναφορά από το ΤΕΠΑΚ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κλέψουν και αρκετές μπάλες με την κόρνα του πρώτου δεκαλέπτου να βρίσκει τις 2 ομάδες στο 26-2.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κρατήσουν περισσότερο την μπάλα, περιόρισαν αρκετά και την επιθετική δραστηριότητα των μπλε του Πανεπιστημίου Κύπρου αλλά οι λάθος επιλογές τόσο σε άμυνα όσο και επίθεση (και οι μόλις 7 παίκτριες του ρόστερ έναντι 11 του Πανεπιστημίου Κύπρου) επέτρεψαν στους γηπεδούχους να φτάσουν την διαφορά στο +40 (44-4) που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Το τρίτο δεκάλεπτο άρχισε με το Πανεπιστήμιο Κύπρου να μην αφήνει το πόδι από το γκάζι κάτι που είχε ως αποτέλεσμα 5΄.48’’ πριν το τέλος ο δείκτης του σκορ να φτάσει το 54-4. Κάπου εδώ και εκμεταλλευόμενο τη χαλάρωση των γηπεδούχων οι πράσινες του ΤΕΠΑΚ έφεραν περισσότερες μπάλες κάτω από τη μπασκέτα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να σημειώσουν και μερικούς πόντους. Η τρίτη περίοδος βρήκε τις 2 ομάδες στο 69-10.

Με τον νικητή να έχει κριθεί προ πολλού, στην τέταρτη περίοδο οι 2 ομάδες έπαιξαν πιο άναρχα κάτι που είχε όμως και ως αποτέλεσμα να γίνονται αρκετά λάθη. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε πως στα πρώτα 4 λεπτά του δεκαλέπτου είχαν σημειωθεί μόλις 6 πόντοι (75-10). Με την πορτοκαλί θεά να ανεβοκατεβαίνει και τις 2 ομάδες να παίζουν ελεύθερα στο υπόλοιπο του αγώνα το σκορ έφτασε στο πελώριο 88-14 για το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Κάπως έτσι, το Πανεπιστήμιο Κύπρου έφτασε τις 2 νίκες και τους 6 βαθμούς με το ΤΕΠΑΚ να παραμένει τελευταίο χωρίς νίκη και βαθμό.

Πανεπιστήμιο Κύπρου:  Γαλιατσάτου Α., Μανιμανάκη Χ., Παπαγιάννη Α., Μυάλλου Ε., Τζιανάλη Μ., Αθανασίου Ν., Ανδέου Λ., Παντζιαρά Ε., Γεωργίου Ε., Ιωάννου Λ., Αναξαγόρου Α.

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Καρυκίδου Ε., Γεωργίου Σ., Μλείτη Κ., Βαλανίδου Μ., Κιτρομηλίδου Δ.,Ιωσήφ Ε., Πολυκάρπου Ν.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending