fbpx

7 “απαγορευμένα” πράγματα που πρέπει να αποφύγεις μετά τα μεσάνυχτα!

Timing is everything! Ακόμα κι εσύ που ζεις μετά που θα πέσει το σκοτάδι, θα πρέπει να αποφύγεις κάποια πράγματα.

Ειδικά, μετά που το ρολόι χτυπήσει 12, για να μην διακινδυνεύσεις την υγεία σου, να ρισκάρεις τις οικονομίες σου ή απλά να γίνεις ρεζίλι!

Δες τι απαγορεύεται να κάνεις μετά τα μεσάνυχτα:

1
Να φας μέχρι σκασμού

Από μια ώρα και μετά, ο οργανισμός σου λειτουργεί ακόμη. Αν μάλιστα πρόκειται να πέσεις άμεσα για ύπνο, τότε απέφυγε να καταναλώσεις πολλές θερμίδες, γιατί δεν θα τις κάψεις και θα εγκατασταθούν άμεσα στους γοφούς σου (που λέει ο λόγος). Άσε που υπάρχουν ένα κάρο φαγητά που μπορεί να αναστατώσουν το στομάχι σου και να χαλάσουν τον ύπνο σου. Να ξέρεις ότι οι fit άνθρωποι τρώνε το βραδινό τους πριν βραδιάσει εντελώς!

2
Να στείλεις μήνυμα σε ένα/μια φίλο/η σου

Εσύ μπορεί να είσαι ξύπνιος/α και να σκοπεύεις να παραμείνεις για ώρες ακόμα, όμως ο/η φίλος/η σου μπορεί ήδη να βρίσκεται στο 7ο όνειρο. Άσε που επειδή το μυαλό σου δεν έχει την ίδια διαύγεια το βράδυ, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος, αντί να στείλεις το μήνυμα στον/ην κολλητό/ή σου, να το στείλεις σε κάποιον άλλο κατά λάθος… Για παράδειγμα, τον/την πρώην σου ή (χειρότερα) τη/το νυν του/της πρώην σου! Καλύτερα να περιμένεις το πρωί.

3
Να στείλεις ένα επαγγελματικό/σημαντικό email

Ο προϊστάμενός/καθηγητής σου θα δει τι ώρα το έστειλες και –πίστεψέ με– δεν θα το θεωρήσει και τόσο «επαγγελματικό» το ότι το έκανες στις 3 τα ξημερώματα! Αν πιστεύεις ότι το πρωί θα το έχεις κιόλας ξεχάσει, τουλάχιστον προγραμμάτισε το gmail σου να το στείλει πρωί-πρωί (bonus: έτσι θα φανεί ότι δουλεύεις από τα ξημερώματα… Μη με ρωτήσεις γιατί, αλλά φαίνεται πως αυτό φαίνεται καλύτερο)!

4
Να κάνεις online αγορές

Είναι σχεδόν αναπόφευκτο να πάρεις κάτι που ούτε χρειάζεσαι, ούτε το αντέχει η τσέπη σου, ούτε καν σου αρέσει σίγουρα! Εξάλλου, το να στείλεις την παραγγελία σου μέσα στη μαύρη νύχτα δεν σημαίνει ότι θα το πάρεις στα χέρια σου νωρίτερα, οπότε βάλ’ το στο wish list και το ξανακοιτάς το πρωί. Εάν εξακολουθείς να το θεωρείς καλή ιδέα, κάνε την αγορά σου τότε.

5
Να ποστάρεις κάτι στο Facebook

Για κάποιο λόγο, οι περισσότεροι από εμάς γινόμαστε ανεξήγητα συναισθηματικοί τη νύχτα. Αν λοιπόν δεν θέλεις το πρωί να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, αυτό το ποστ για το πόσο σου λείπει ο/η πρώην σου, καλύτερα σβήσ’ το πριν πατήσεις “δημοσίευση“. Άσε που αν όλοι κοιμούνται, ποιος θα κάνει like; Άδικα θα γίνει! Άσ’ το για αύριο!

6
Να βγεις

Για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις, δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να βγεις το βράδυ και να μείνεις έξω ως μετά τα μεσάνυχτα. Απλά, δεν είναι καλή ιδέα να αρχίσεις τα κανονίσματα για να βγείτε στις 12:30. Καταρχήν, περιορίζονται οι επιλογές σας… Οι κινηματογράφοι έχουν κλείσει και τα μισά εστιατόρια δεν σερβίρουν. Μένουν βέβαια τα μπαρ και τα κλαμπ που δεν είναι και τόσο κακή ιδέα… Αλλά, σε κάθε περίπτωση, αν τελικά βγείτε, πρόσεξε μην κάνεις κάτι από τα πιο πάνω!

7
Να πας για τρέξιμο

Όσο σπάνιο κι αν είναι το τρέξιμο σε πάρκο τα μεσάνυχτα, δυστυχώς δεν ζούμε σε έναν ασφαλή κόσμο. Ιδιαίτερα για τις κοπέλες, μόνες έξω στις 2 τη νύχτα. Γιατί να πας να κάψεις την πίτσα τρέχοντας στο πάρκο τέτοια ώρα;! Άσ’ το γι’ αύριο το πρωί και διάβασε ξανά το Νο1 για να μη χρειαστεί να σου ξαναμπούν τέτοιες ιδέες!

Εσύ κάνεις κάποιο από τα πιο πάνω τα μεσάνυχτα;

Δες επίσης: Το δράμα μιας Κυπραίας όταν επιστρέφει που το κλαμπ!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending