fbpx

5 πράγματα που σε κάνουν σίγουρα Facebook Stalker! (Part 2)

Μέτα από το προηγούμενο άρθρο για τους φίλους και γνωστούς μου stalkers, ήρθε και το part two.

Όπως και στο πρώτο άρθρο, θα παρουσιάσουμε και σε αυτό τους γλυκύτατους crush-αρισμένους stalkers που προσπαθούν να μάθουν όσα περισσότερα μπορούν για το wanna-be έτερο ήμισυ.

Πάμε λοιπόν να δούμε ακόμα 5 πράγματα που (μας) ΣΑΣ καθιστούν facebook stalkers:

 

1
Ελέγχεις διακριτικά με ποιους κάνει παρέα

Σε αυτό το στάδιο προσέχεις να δεις αν οι φίλοι του/της (wanna-be έτερου ήμισυ) είναι φίλαθλοι, μουσικόφιλοι, παίζουν αππάρους or κουπονάκια κτλ . Επειδή μάνα μου «Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι!»

2
Ελέγχεις να δεις την συναισθηματική κατάσταση των πιο πάνω single φίλων. 

Τούτο το στάδιο εν λλίο δυσκολούι τζιαι θέλει ψυχραιμία. Αν εν μια παρέα κάφρων ή στυλ «φίίίληηη» , ξέρεις πως δεν θα μπεις ανάμεσά τους.

Η παρέα κάφρων: Θέλουν να εν πάντα single τζιαι να γλεντούν τη ζωή τους (ασχέτως αν τούτο σημαίνει να πιέννουν… γυρούς στη Λευκωσία μόνο)

Η παρέα μα τις «φίίίλες»: Σίουρα εν θα σε θεωρούν εσένα ικανό να εκτιμήσεις την κολλητή τους! Μεν το παίρνεις προσωπικά. Τζιαι ο πρίγκιπας της Αγγλίας να έρτει, πάλε έννεν good enough στα μάθκια τους.

3
Ελέγχεις την συναισθηματική κατάσταση των πιο πάνω φίλων, in a relationship

Πάλε λλίο δύσκολο στάδιο. Αν εν μια παρέα που εν ούλλοι δεσμευμένοι εκτός τζείνος/τζείνη, φίλε κάτι πάει Χ (όπως εμάς ας πούμε).

4
Αν είσαι που τους hardcore stalkers, βάλεις ούλλα τα μέσα τζιαι βρήσκεις πρώην

Ε ναι, θέλεις  να ξέρεις  τα standards του/της. Αν ο πρώην εν γυμναστής, πόθεν ως τα πόθεν να σε εκτιμήσει εσένα; Τζιαι αν η πρώην του εν μια πτυχιούχος ακτιβίστρια που γυρίζει τον κόσμο τζιαι σώζει γατάκια, σιγά μεν εκτιμήσει το ένα ζώο που έσσιεις!

5
Ελέγχεις αν εν κολλημένος/η με πρώην

Δαμέ δράς έξυπνα, μεθοδικά! Ελέγχεις status, τραγούδια κτλ, που φανερώνουν σε τι φάση είναι. Αν βάλλει ας πούμε το «δεν μπορώ να κοιμηθώ αν δεν νοιώθω το άρωμά σου (ασχέτως αν πρέπει να το ξανασκεφτείς επειδή ακούει Παντελίδη) καταλάβεις πως ο παρέας/φιλενάδα έχει την καρδούλα του αλλού. Εδώ μία είναι η λύση… Αγοράζεις ένα οικογενειακό παγωτό τζιαι καταβροχθίζεις το κλαίγοντας…

Αναγνωρίζεις κάποιο από τα πιο πάνω χαρακτηριστικά σε ‘σένα;

 

Δες επίσης: 5 πράγματα που σε κάνουν σίγουρα Facebook Stalker! (Part 1)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending