fbpx

Αν οι Κυπραίες επηαίναν κυνήγι: Πώς θα ήταν;

Πριν λίγες μέρες καθώς κοιμόμουν ήρεμα και όμορφα, κατά τις 4:00 τα ξημερώματα με ξυπνά μια περίεργη φασαρία η οποία προερχόταν από έξω. Πάω και εγώ να ανοίξω το παράθυρο μου να δω τι γίνεται και πραγματικά φοβήθηκα!

Ήταν 2-3 άντρες με στρατιωτικά και διπλοκάμπινο και κρατούσαν και όπλα! “Απαναγία μου” λέω, “Κατίσσιιι μας, ήρταν οι Τζιχαντιστές τζιαι στην Κύπρο!

hunting_geese.13084456_std

 

Ήταν να αρχίσω να φωνάζω Pray for Cyprus ώσπου ευτυχώς εκατάλαβα ότι ο ένας απο τους 3 άντρες δεν ήταν Τζιχαντιστής, αλλά ήταν ο γείτονας μου που ετοιμαζόταν μαζί με τους παρέες του… τι άλλο.. να πάει για κυνήγι!

 

Εδώ και λίγες μέρες βλέπετε, έχει αρχίσει η περίοδος κυνηγιού για τους Κυπραίους μας!

12246595_925737110844477_7587015646392618204_n

Όλοι οι φανατικοί του κυνηγιού ξυπνούν απο τα χαράματα, ετοιμάζονται με τον κατάλληλο εξοπλισμό και τρέχουν στα δάση και στα λαγκάδια για να δείξουν το ταλέντο τους. Όλοι ανεξαιρέτως, περιμένουν πώς και πώς την στιγμή που θα παίξουν καμιά τζίκλα, κανένα περτίτζι , τζιαι σίουρα “κατουρούν” που τη χαρά τους όταν καταφέρουν και παίξουν λαγό (ξέρετε, εν να χουμιστούν κτλ.)!

 

Απο τα παλιά χρόνια μέχρι και σήμερα, το κυνήγι ήταν και είναι καθαρά ανδρική υπόθεση. Έχουμε όμως ποτέ φανταστεί πώς θα ήταν το κυνήγι αν σε αυτό συμμετείχαν και Κυπραίες;2000px-Question_Mark.svg

Ως εκ τούτου, ας δούμε  πώς θα κυλούσε η μέρα κυνηγιού μιας Κυπραίας!

 

Αν πρέπει να φεύγει από το σπίτι της η ώρα 04:00 π.μ…

Group of soldiers Russian special forces during the raid in the forest

Τότε θα βάλει ξυπνητήρι κατά τις 02:00 – μεν σας πω εν θα κοιμηθεί καθόλου, για να προλάβει να σαστεί.
Ξυπνά, πάει toilet, να νυφτεί, να καθαριστεί, να πλύνει τα δόντια της, να βάλει καμιά κρεμούαν ημέρας (πράματα που ο αρσενικός ούτε καν).. Μετά πρέπει να έβρει τι να φορήσει:

Περίμενε τι φορούν; Ααα ευτυχώς παραλλαγή που εν τζιαι στη μόδα!” Κανέναν κολάν στρατιωτικό, καμιά φουστούα πράσινη ενναν fix έννεν; “Μα αν δεν ταιρκάζουν τα ρούχα; Ου παναγία μου κακόν.

 

Άραγε φορούν τακούνια;” Όι εθυμήθηκα, εν άρβυλα που φορούν, ευτυχώς έχω , αγόρασα προχτές κάτι τέλεια“!

 

Στη συνέχεια εν να απρέπει να σάσει τα μαλλιά της.

woman doing make up with many hands and arms

Κάθεται καμιάν ώρα, να τα ισιώσει, εκτός τζιαι αν επίεν την προηγουμένη κομμωτήριο. Επιπλέον, πρέπει να βαφτεί. Ε βέβαια αφού μες την νύχτα εν να την θωρούν τα περτίτζια άβαφτη; ‘Εν γίνεται, προς Θεού! Lip gloss, μάσκαρα, meik-up, ρουζ κτλ.

Όταν τελικά καταφέρνει να ετοιμαστεί εμφανισιακά (περασμένες τέσσερις), ετοιμάζεται να αναχωρήσει να πάει να πιάει τις φίλες της να πάνε μαζί στο κηνύγι. Α! Και παίρνει και μαζί της κανένα τσιουάουα αφού ξέρει ότι στο κυνήγι παίρνουμε και σκύλο!

chihuahua_x

 

“Έλα αγάπη… Ξεκινώ σε 5, be ready και έρχομαι με τη Λόυση, εν να περάσουμε τέλεια!”

 

“Οκ αγάπη είμαι έτοιμη, άτε περιμένω σε”.

 

Φτάνουν επιτέλους σε κανένα δάσος που επιτρέπεται το κυνήγι τζιαι ετοιμάζονται.

 

Σάζουν τα κυνηγετικά όπλα τους (αν θυμηθούν να τα πάρουν μαζί τους) και περιμένουν να πετάσει κανένα πουλί να το παίξουν. Σε μια φάση, πετούν λλία πουλιά τζιαι οι Κυπραίες αρχίζουν να πυροβολούν. Τσιριλούν, γιατί παρολλίον να σκοτωθούν μόνες τους.

 

“Κόρη μου πρόσεχε! Ασπούμεν να μου φκάλεις τα μάθκια μου;!”

 

“Ουπς, sorry αγάπη εν το ΄θελα.. Αφού εν πολλά βαρετόν τούτο το όπλο, εν μπορώ”

 

Βλέπουν μετά ένα λαγό να βουρά μπροστά τους τζιαι η μια σημαδεύκει τον τζιαι η άλλη φωνάζει:

lagospilala

Κόρη μου μα τι κάμεις;; Εν το λυπάσαι το καημένο το κουνελάκι; Εμπορούσε να εν το pet σου, εν σε αφήνω να το σκοτώσεις, δολοφόνε!”

 

Και η κατάσταση συνεχίζεται με παρόμοιο τρόπο. Οι Κυπραίες να τσακώνονται, να κουτσομπολεύουν καμιάν/κανένα  τζιαι να διαμαρτύρουνται ότι επατήσαν μεσ’ τα πυλά, ότι εν γεμάτο μουγιούθκια ο αέρας, ότι έσπασαν κανένα νύχι ,ότι έχει υγρασία τζιαι εχάλασε το μαλλί κ.ο.κ.

 

Τελικά χωρίς θήραμα, ετοιμάζονται να φύγουν…”but first lets take a selfie!”

falcon-hunting-photo-submitted-by-kenzie-curran

Ε βέβαια, επίεν η Κυπραία κυνήγι;! Facebook, twitter, instagram. Άμπα τζιαι εν το μάθει κανένας!

#hunding#day#we#are#the#best#hunders#ever
#great#experience – σύν φατσούες, φιλούθκια, καρδιούλες ( :*  <3 ) ..

 

Αχ Θεέ μου..

Για όλα τα παραπάνω πιστεύω πως καλά κάνουν που λένε όλοι ότι το κυνήγι ταιριάζει καλύτερα στον ανδρικό πληθυσμό. Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να μπορούμε να συνδυάσουμε Κυπραία γυναίκα με το κυνήγι!

hunting inside limassol cyprus 2

Καλή επιτυχία σε όλους τους άντρες κυνηγούς, αλλά εν τζιαι εν ανάγκη να εξαλείψετε όλη την κυπριακή πανίδα..!

 

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending