fbpx

Η κοινωνική προσφορά του StudentLife μέσα στο 2015 που ίσως δεν γνώριζες!

Το StudentLife έχει γίνει πλέον γνωστό για τη βοήθεια και στήριξη του στη φοιτητική κοινότητα τα τελευταία 3 χρόνια. Εκτός από φοιτητικές υπηρεσίες, έχει προσφέρει αξιόλογη βοήθεια σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και θεσμούς. Έτσι, δόθηκε το όνομα StudentLife for Good.

Κύριος σκοπός όλης της ομάδας και του StudentLife for Good, είναι η συνεργασία με φοιτητές, Πανεπιστήμια, φιλανθρωπικές οργανώσεις και υπεύθυνους οργανισμούς, ώστε να δημιουργηθούν σημαντικές αξίες και εκτίμηση ανάμεσα στη φοιτητική κοινότητα – και στην κοινωνία μας γενικότερα.

 

Σε τι συμμετείχε και βοήθησε το StudentLife τη χρονιά που μας πέρασε;

 

Support Recywardrecyward
 
Το Recyward είναι ένα project που αναπτύχθηκε και πραγματοποιήθηκε από φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου. Ο στόχος του project είναι να επικοινωνήσει την ανάγκη της ανακύκλωσης μέσω επιβράβευσης των φοιτητών, με βάση τη δραστηριότητα τους στην ανακύκλωση. Το StudentLife υποστήριξε το Recyward, προσφέροντας κουπόνια στους φοιτητές που ανακύκλωναν, μέσω του Recyward.

 

Book Bazar 2015

pazaraki
Κατά τη διάρκεια του 2015, το StudentLife διοργάνωσε ένα παζαράκι βιβλίων που περιείχε βιβλία σε μειωμένες τιμές, όλα στην τιμή των €10. Το €1 από την πώληση του κάθε βιβλίου, δόθηκε σε φοιτητές με οικονομικές δυσκολίες, ώστε να μπορέσουν να αγοράσουν τα δικά τους βιβλία.
 

Co-organize Christmas Bake Salebake-sale
 
Το StudentLife σε συνεργασία με το University of Nicosia διοργάνωσε ένα Χριστουγεννιάτικο Bake sale το Δεκέμβριου του 2015. Όλα τα έσοδα δόθηκαν στο Student Support/Welfare Fund του συγκεκριμένου Πανεπιστημίου.
 

StudentLife Awards 2015

awardsΚάθε χρόνο διοργανώνουμε τα StudentLife Awards. Είναι μια διοργάνωση που στοχεύει στην επιβράβευση φοιτητών που αφιερώνουν χρόνο σε τομείς που δεν σχετίζονται άμεσα με την ακαδημαϊκή τους επίδοση, όπως συμμετοχή σε φοιτητικούς ομίλους, σε συνδέσμους/οργανισμούς, σε διαγωνισμούς, σε πρακτική άσκηση, σε κοινωνικές ή/και περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες κ.ά. και γενικότερα σε δραστηριότητες που διευρύνουν τους ορίζοντες των φοιτητών και τους καθιστούν ενεργό κομμάτι της κοινωνίας. Έτσι, κατανοούν πως η φοιτητική ζωή δεν έχει να κάνει μόνο με διάβασμα.

 

Τα πιο πάνω είναι ένα μέρος του τι πέτυχε και πρόσφερε το StudentLife μόνο την περασμένη χρονιά. Γι’ αυτό stay tuned για περισσότερες φοιτητικές εμπειρίες 🙂

 

Μάθε περισσότερα για την ιστορία και την ομάδα του StudentLife: ΕΔΩ

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending