Υλικά:
- 4 φέτες ψωμί του τοστ
- 4 φέτες τυρί για τοστ
- 2 φέτες χαμ/γαλοπούλα (ή bacon)
- 2 αβγά
- 1/2 φλιτζάνι γάλα
- Αλάτι, πιπέρι
- μέλι όταν σερβιριστεί
- λίγο ελαιόλαδο
- μουστάρδα (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Πάνω σε μια φέτα ψωμί (αν θέλεις βάζεις και μουστάρδα) βάζεις μία φέτα τυρί, μία φέτα ζαμπόν και καλύπτεις με μία φέτα ψωμί.
Πίεσε ελαφρά για να κρατηθούν μαζί.
Μετά, χτυπάς τα αυγά με το γάλα και το αλάτι ώστε να αναμειχθούν.
Βουτάς για 2 λεπτά την κάθε πλευρά ψωμιού.
Απλώνεις και βράζεις το ελαιόλαδο στο τηγάνι (μέτρια φωτιά) και αφήνεις 2-3 λεπτά ώστε να ψηθούν και να ψιλοκοκκινήσουν από κάθε πλευρά.
Τα κόβεις αν θέλεις διαγώνια. Συνοδεύεις με μέλι από πάνω και… είναι έτοιμο.
Για πρόγευμα, απογευματινό σνακ, ή βραδινό 😉