fbpx

Genius: Ήξερες σε ποια 5 πράγματα σου χρησιμεύει το Βaby Οil;

Σίγουρα το ξέρεις και σίγουρα το έχεις χρησιμοποιήσει (ή σου το έχουν βάλει όταν ήσουν μωρό για μαλακό δέρμα). Αυτό το λάδι baby oil, δεν είναι χρήσιμο μόνο για μωρά, αλλά μπορείς να το αξιοποιήσεις και σε διάφορες άλλες καταστάσεις!

Ποιες είναι αυτές;

 

Αρχικά μπορείς να ρίξεις λίγο baby oil καθώς κάνεις μπάνιο για να έχεις ένα φρέσκο και απαλό δέρμα. Δεν κάνει μόνο για το δέρμα των μωρών τελικά.

Επίσης, Βοηθά όσες γυναίκες είναι έγκυες να αποφύγουν τις ραγάδες στην κοιλιά τους. Απλά χρειάζεται να τρίψουν το λαδάκι αυτό για να αποφύγουν την ξηρότητα.

Έχεις ταλαιπωρημένα μαλλιά; Βάλε λίγο baby oil και θα έχεις μαλακά και λαμπερά μαλλιά αμέσως. Απλά χρειάζεται να ζεστάνεις λίγο το λάδι και να τρίψεις μαλακά το κεφάλι σου. Μετά, κάλυψε το με σκουφάκι και άφησε το να δράσει τη νύχτα. Όταν ξυπνήσεις το πρωί, πλύνε τα μαλλιά σου καλά με χλιαρό νερό. Αυτό μπορείς να το επαναλαμβάνεις μία φορά κάθε 15 μέρες και θα προσέξεις πως τα μαλλιά σου άλλαξαν προς το καλύτερο!

Πονάς όταν βγάζεις το τσιρότο; Άπλωσε λίγο λάδι στη γύρω επιφάνεια στο δέρμα σου. Δεν θα το περιμένεις, αλλά όταν το τραβήξεις δεν θα πονέσεις καθόλου!

16bandage

Πώς μπορεί να βοηθήσει στα έπιπλα; Το baby oil δεν είναι τοξικό και βοηθά εντυπωσιακά στον καθαρισμό του σπιτιού. Αν βάλεις λίγο λάδι σε βαμβάκι, και τρίψεις βρύσες, ασημικά ή ακόμα και τις δερμάτινες τσάντες, όλα θα μοιάζουν αμέσως καινούρια!

Γι’ αυτό, είναι πάντα απαραίτητο να έχεις κάπου 1 μπουκαλάκι Baby Oil 😉

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending