fbpx

Τα 5 must πράγματα που όλοι πρέπει να έχουμε στη ντουλάπα μας! (για άνδρες και γυναίκες)

Δεν είναι λίγες οι φορές που όλοι παραπονιόμαστε ότι δεν έχουμε τι να βάλουμε στο Πανεπιστήμιο, για το club και γενικά ότι θέλουμε αντικατάσταση της γκαρνταρόμπας μας… Έλα, παραδέξου ότι κι εσύ ότι περνάς από τέτοια φάση.

Γι’ αυτό, για να αποφύγουμε αυτή την κρίση μας, θα σας προτείνω τα top 5 πράγματα που πρέπει να έχουν οι άντρες στη ντουλάπα τους και τα top 5  πράγματα που πρέπει να έχουν οι γυναίκες. Λέγοντας 5 πράγματα εννοώ ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια.

Ας ξεκινήσουμε!

Για τους άντρες τα 5 πράγματα που θεωρώ απαραίτητα να έχουν στην γκαρνταρόμπα τους γι’ αυτή την εποχή, είναι:

 

1.  Ξεκινώντας από αριστερά προς τα δεξιά, ένα δερμάτινο σακάκι: κατά προτίμηση μαύρο ή ένα jean σακάκι με γούνινη επένδυση, που είναι ό,τι πιο in γι’ αυτή την εποχή. Γι’ αυτό είναι καλό να τα έχετε στις γκαρνταρόμπες σας. Αν έχετε ένα από τα δύο, πάλι είστε εντάξει!

MEN CLOTHES

 

2. Μέσα από το σακάκι θα μπορούσατε να βάλετε ένα τρικό μονόχρωμο: είτε μια ζακέτα με άσπρο top (αν είναι υπερβολική κρυάδα). Σίγουρα έχετε όλοι ένα τρικό μονόχρωμο που είχατε καιρό να φορέσετε, γι’ αυτό αξιοποιήστε το ανάλογα.

26        25

 

3. Για παντελόνι θεωρώ πως είναι must το μαύρο jean ή πιο ανοιχτόχρωμο που να έχει σκίσιμο στα γόνατα. Και από πάνω μπορεί να φορεθεί το τρικό και το δερμάτινο σακάκι. Αν όμως θα φορέσετε denim on denim, δηλαδή jean σακάκι με jean παντελόνι – προσέξτε να ταιριάζουν οι αποχρώσεις τους.

13   23

 

4. Για παπούτσια είναι καλό να έχουν όλοι ένα ζευγάρι άσπρα: Ταιριάζουν με όλα. Και μπορούν να δημιουργήσουν ένα casual και ένα πιο formal look. Το ίδιο μπορούν να κάνουν και τα μποτάκια. Εξαρτάται βέβαια από το χρώμα τους. Τα μπεζ μποτάκια δίνουν ένα πιο casual look.

men fashion tips

 

5. Και για το τέλος άφησα τα αξεσουάρ. Είναι καλό να έχουν οι άντρες στην γκαρνταρόμπα τους: ένα slouchy σκουφάκι (αυτό που γέρνει λίγο πίσω) -που προτείναμε και σε προηγούμενο post- και μια backpack τσάντα. Φτάνει να προσπαθείτε να χωρέσετε τα πράγματα που θέλετε μαζί σας, στις τσέπες του παντελονιού σας ή σε αυτές του jacket σας!

men

 

Για τις γυναίκες τα 5 πράγματα που θεωρώ απαραίτητα να έχουν στην γκαρνταρόμπα τους γι’ αυτή την εποχή είναι:

 

1. Για τις γυναίκες θεωρώ πως φέτος είναι απαραίτητο ένα fedora hat. Μας κάνει να φαινόμαστε πιο κομψές. Εντάξει δε θα το φορέσετε να πάτε πανεπιστήμιο, αλλά για μια βόλτα το Σαββατοκυρίακο είναι ό,τι πρέπει. Για το πανεπιστήμιο μπορείτε να φορέσετε ένα σκούφο που κατά προτίμηση να μην είναι slouchy (αυτό που γέρνει προς τα πίσω). Δίνει περισσότερο στυλ να φοράτε με παλτό ή με ζιβάγκο (τα λεγόμενα πόλο τρικά) ένα σκούφο, που να είναι πιο στητός.

fashion girls clothers

 

2. Και προχωρώντας στο σακάκι καλό είναι να έχετε ένα leather μαύρο σακάκι. Ήταν είναι και θα είναι για πολλά χρόνια ακόμα in και θα δίνει στυλ στα looks μας. Αυτή την εποχή είναι καλό να έχετε και ένα bomber σακάκι. Δεν ξέρω πώς να το μεταφράσω στα ελληνικά. Δείτε τις φωτογραφίες από κάτω. Ταιριάζει με φόρμες, με jean, με κολάν. Γενικά ταιριάζει με όλα.

clothes

 

3. Και όπως σας είπα και σε άλλα posts (και νομίζω βαρεθήκατε να το ακούτε), καλό είναι να αγοράσετε ένα «πόλο τρικό» σε οποιοδήποτε χρώμα. Είναι πάραααα πολύ in φέτος και συνδυάζεται με φούστες, με κολάν, με jean, ακόμα και με φόρμες. Για πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις, προτείνω να αγοράσετε ένα top το οποίο να είναι lace up. Δηλαδή να είναι V και να έχει κορδόνια στη μέση. Αν δεν καταλάβατε τι εννοώ –γιατί το εξήγησα λίγο περίεργα– παρατηρήστε τις φωτογραφίες πιο κάτω.

clothes2

 

4. Για παντελόνια, θεωρώ πως πλέον όλες έχουμε ένα πιο ψηλόμεσο jean. Είτε είναι στενό είτε είναι σε πιο φαρδιά γραμμή (boyfriend jean). Αν δεν έχετε, καλό είναι να αποκτήσετε. Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι που μπορείτε να το φορέσετε και θα γίνει το πιο αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας. Επίσης τα δερμάτινα κολάν θα μείνουν για πολλά ακόμα χρόνια στη μόδα γι’ αυτό φροντίστε να τα φοράτε γιατί σας κάνουν πολύ stylish. Οι culottes, δηλαδή τα πιο φαρδιά παντελόνια που φτάνουν μέχρι το γόνατο ή λίγο πιο κάτω από αυτό, μπήκαν τον τελευταίο χρόνο πολύ δυναμικά στη μόδα και δε νομίζω να φύγουν σύντομα! Δεν είναι ακριβές και τις βρίσκετε παντού. Μπορούν να φορεθούν και με αθλητικά!

women fashion clothes

clothes3

5. Για παπούτσια ισχύει το ίδιο με τους άνδρες. Άσπρα sneakers γιατί ταιριάζουν με όλα. Αγοράστε τα και θα με θυμηθείτε. Για τακούνια προτείνω ό,τι πιο θηλυκό υπάρχει σε τακούνια: τα lace up (ναι είναι η ίδια λέξη που χρησιμοποιήσα για το top)!

clothes 5

Αν έχετε στη ντουλάπα σας ένα από το κάθε σημείο, τότε είστε καλυμμένοι! 

Stay tuned for more! ♥

Δες επίσης: Μάθε πώς ο καφές που προτιμάς να πίνεις σχετίζεται με το… στυλ σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending