fbpx

Η Ελληνική Τράπεζα έφτιαξε το δικό της app!

Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην τραπεζική του μέλλοντος κάνει η Ελληνική Τράπεζα, προσφέροντας στους πελάτες της μια πιο απλή, έξυπνη και πρακτική τραπεζική εμπειρία.

Πρόκειται για τη νέα της εφαρμογή Hellenic Bank, η οποία προσφέρει στους πελάτες της, τη δυνατότητα να εξυπηρετούν τις ανάγκες τους 24 ώρες το 24ωρο, όπου κι αν βρίσκονται.

 

Η ψηφιακή τραπεζική και η επικέντρωση στις εφαρμογές του μέλλοντος, κατατάσσονται ψηλά στις στρατηγικές προτεραιότητες της Ελληνικής Τράπεζας. Στόχος η παροχή ποιοτικών και καινοτόμων λύσεων στις συναλλαγές.

logo

 

Mε τη νέα εφαρμογή, o κάθε χρήστης θα μπορεί, ανάμεσα σε άλλα, να οργανώσει τους λογαριασμούς του όπως θέλει και να προβαίνει σε πληρωμές και μεταφορές χρημάτων γρήγορα και εύκολα. Μέσω της λειτουργίας «εξοδόμετρο», ο χρήστης μπορεί, επίσης, να έχει ανά πάσα στιγμή εικόνα των υπολοίπων του και να εντοπίζει την πλησιέστερη Αυτόματη Ταμειακή Μηχανή από το σημείο όπου βρίσκεται. H αποστολή χρημάτων σε προκαθορισμένους αποδέκτες θα μπορεί να πραγματοποιείται σε λιγότερο από ένα λεπτό. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στα App Store και Google Play.

Το Hellenic Bank Mobile App, αποτελεί την αρχή του εγχειρήματος της Ελληνικής Τράπεζας να αξιοποιήσει την τεχνολογία και να παρέχει στους πελάτες της μια συνεχώς αναβαθμισμένη τραπεζική εμπειρία. Στους σχεδιασμούς της Τράπεζας, συγκαταλέγεται η δημιουργία ψηφιακών διαδικασιών για τις περισσότερες υπηρεσίες και προϊόντα της. Ο Όμιλος θα συνεχίσει να επενδύει αδιάλειπτα στην τεχνολογική και ψηφιακή του αναβάθμιση, με στόχο να παρέχει στους πελάτες του απλές και εύχρηστες ψηφιακές δυνατότητες.

 

Δες επίσης: Οι φοιτητές γουστάρουν το My UniPack και το δείχνουν!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending