fbpx

Καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ έκανε διπλή ζωή ως… πορνοστάρ!

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Βρετανία μετά από την αποκάλυψη ότι ένας 61χρονος καθηγητής του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ πρωταγωνιστεί εδώ και χρόνια σε ταινίες πορνό.

Καλά οι Βρετανοί ζουν για κάτι τέθκοια θέματα αλλά για να είμαστε και ειλικρινείς, δεν τυχαίνει και κάθε μέρα έτσι αποκάλυψη.

Ο Nicholas Goddard, με τα πτυχία και τα δοκτοράτα του, εδώ και χρόνια διδάσκει χημική μηχανική στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ και διαθέτει μια λαμπρή ακαδημαϊκή καριέρα με δεκάδες σημαντικές δημοσιεύσεις.

Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε, η εκπαίδευση δεν είναι ο μόνος τομέας στον οποίον «διαπρέπει» ο καθηγητής. Με το ψευδώνυμο «Old Nick», ο Goddard πρωταγωνιστούσε εδώ και 10 χρόνια σε ταινίες πορνό, όπου έκανε αποκλειστικά σεξ με γυναίκες όχι πάνω από 25 χρονών.

Φαντάσου την αντίδραση σου αν κόψεις τον καθηγητή σου σε κανένα βίντεο μόνο για ενηλίκους! OMG!!!

Παρά το γεγονός ότι ο ηλικιωμένος καθηγητής αποφάσισε πριν δύο μήνες να διακόψει την καριέρα του στη βιομηχανία του πορνό, οι αποκαλύψεις σχετικά με τη διπλή ζωή του έχουν δημιουργήσει προβληματισμό στο Διοικητικό Συμβούλιο του βρετανικού πανεπιστημίου όπου εργάζεται, με πολλούς να ζητούν την απόλυσή του.

Ωστόσο, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, είναι υποκριτικό να βλέπουν τόσο πολλοί άνθρωποι πορνό και ταυτόχρονα να κατακρίνουν τους ανθρώπους που πρωταγωνιστούν σε αυτές τις ταινίες! «Μερικές φορές κάνεις πράγματα για τα οποία μετανιώνεις. Έχω σταματήσει να εργάζομαι σε αυτόν τον κλάδο από τον Γενάρη, είχε καταντήσει πολύ κουραστικό για εμένα. Ωστόσο, ό,τι κάνω στην προσωπική μου ζωή είναι δική μου δουλειά και όχι του πανεπιστημίου», δήλωσε ο καθηγητής, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει στους ακαδημαϊκούς κύκλους.

Είχε καταντήσει πολύ κουραστικό λαλεί ο παρέας… γι’ αυτό τωρά θα αφοσιωθεί στη ξεκούραστη δουλειά του καθηγητή! 🙂

 

Πηγή: protothema.gr

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending